České dráhy: Na tradiční pivní slavnosti vyrazí Plzeňský Chodovar Expres

17.08.2018 12:48

České dráhy vypraví 18. srpna zvláštní vlak s názvem Plzeňský Chodovar Expres na tradiční slavnosti piva v rodinném pivovaru Chodovar. Spoj pojede ráno z hlavního nádraží v Plzni, přes Holýšov, Bor a Tachov do Chodové Plané. Zpět se vrací po osmé hodině večerní stejnou cestou do Plzně.

České dráhy: Na tradiční pivní slavnosti vyrazí Plzeňský Chodovar Expres
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Za zpáteční jízdné zaplatí zákazníci 190 Kč a jízdenka platí zároveň i jako vstupenka na slavnosti do areálu pivovaru. Přímo na palubě Plzeňského Chodovar Expresu si mohou cestující dát čepované pivo. Souprava vlaku bude vedena historickou dieselovou lokomotivou T 478 „Bardotka“.

Organizátoři slavností v Chodové Plané připravili pro návštěvníky bohatý program, včetně netradičních prohlídek pivovaru, soutěží pro děti a hudebních vystoupení. Zahrají například Plzeňští heligonkáři, country skupina Tsunami nebo kapela Chodovarka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…