České dráhy: Svezte se motorákem a metrem do minulosti

05.01.2019 7:36

Chcete zažít nevšední zážitkový výlet? O sobotách 19. ledna a 23. března se můžete svézt z pražského hlavního nádraží motorákem přes stanici Praha-Krč a následně po vlečce až do depa metra Kačerov, kde pro vás bude připravena exkurze s odborným výkladem.

České dráhy: Svezte se motorákem a metrem do minulosti
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Nenechte si ujít možnost svézt se motorákem 810 z pražského hlavní nádraží přes stanici Praha-Krč a následně po vlečce až do depa metra Kačerov.

V depu bude pro vás připravena exkurze s odborným výkladem. Naskytne se vám také ojedinělá příležitost vyfotit si vedle sebe motorový vůz 810 a historickou soupravu metra Ečs.

Tyto soupravy metra vyráběl v 70. letech minulého století pro pražskou podzemní dráhu ruský Mytiščinský strojírenský závod.

Po exkurzi depa Kačerov vás historická souprava metra sveze po trase linky C do stanice Nádraží Holešovice a zpět. Zájemci mohou během jízdy nahlédnout do kabiny strojvedoucího. Po návratu do depa Kačerov vás pak motorák dopraví opět na pražské hlavní nádraží.

A kdy máte možnost tuto nevšední nostalgickou jízdu absolvovat? O sobotách 19. ledna a 16. března. Vlaky odjíždějí z pražského hlavního nádraží vždy v 10:00 a 14:00 hod. Zpět se na stranici Praha hl. n. vrátíte v 13:30, resp. 17:30 hod.

A kolik zaplatíte? Cena tohoto nevšedního zážitkového výletu je 350 Kč. Děti do 10 let v doprovodu rodiče s platnou vstupenkou a bez nároku na místo k sezení zdarma. Bližší informace najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…