České dráhy: Zdržení na hranicích se Slovenskem se může pohybovat okolo 15 minut

29.09.2022 13:52 | Tisková zpráva

V souvislosti s nařízením vlády a zavedením dočasných kontrol na hranicích se Slovenskem se budou České dráhy řídit v pohraničních přechodových stanicích pokyny Policie ČR.

České dráhy: Zdržení na hranicích se Slovenskem se může pohybovat okolo 15 minut
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Vlaky do vnitrozemí odjedou po souhlasu Policie ČR po provedení kontroly. V současné době je obtížné předjímat délku pobytu v pohraničních stanicích a zpoždění v další jízdě, ale odhadujeme, že by se tato zdržení mohla pohybovat okolo 15 minut v závislosti na obsazenosti jednotlivých spojů. Aktuální informace o jízdě vlaků a opatřeních budou k dispozici např. na webu ČD nebo v aplikaci Můj vlak. Žádáme Vás o sledování aktuálních informací na těchto informačních kanálech.   

Omlouváme se za případná zdržení, komplikace a děkujeme za trpělivost. České dráhy v koordinaci s Policií ČR budou činit veškeré kroky k eliminaci dopadů kontrol na cestující. V této souvislosti žádáme o pomoc a součinnost také cestující, kteří se mohou na kontrolu připravit a přispět tak k rychlému odbavení vlaků na hranicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

22:04 Policie ČR: Přidělování bytů - obvinění 6 osob

Kriminalisté Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování (…