České dráhy posílí vlaky na hokej

13.05.2015 7:33

České dráhy posílí dopravu na hokej do Prahy ve dnech 14., 16. a 17. května na čtvrtfinále, semifinále i finále světového hokejového šampionátu.

České dráhy posílí vlaky na hokej
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Bude vypraven posilový vlak z Prahy-Libně (odjezd 23:10 hod, v případě prodloužení zápasu pak cca 40 minut po jeho ukončení) do Olomouce. Vlak zastaví v Kolíně, Přelouči, Pardubicích, Chocni, Ústí nad Orlicí, České Třebové a v Zábřehu na Moravě. V Olomouci bude zajištěn přesup na rychlík Bohemia ve směru Ostrava a Český Těšín.

Ve směru do Brna a Břeclavi mohou hokejoví fanoušci využít vlak EuroNight Metropol.

Mimořádný vlak pojede také z Prahy-Libně do Prahy hlavního nádraží. Plánovaný odjezd vlaku z libeňského nádraží v blízkosti O2 arény bude ve 23:05 hodin, v případě prodloužení zápasu pak cca 40 minut po jeho ukončení. Cestující pak mají v Praze hl.n. přípojné spoje ve směrech Ústí nad Labem a Děčín nebo Plzeň a regionální spoje linek S prakticky ve všech směrech do okolí Prahy.

Mimořádná zastavení vlaků ve stanicích Praha-Libeň a Praha-Vysočany

Ve vybraných dnech po celý týden navíc mimořádně zastaví ve stanicích Praha-Libeň nebo Praha-Vysočany celkem 18 vlaků, které budou přivážet nebo odvážet fanoušky z Moravy (z Ostravy, Olomouc nebo Brna). Jde o spoje railjet, SC Pendolino nebo EuroCity. Obě nádraží jsou v blízkosti O2 arény a fanzóny v jejím sousedství.

Kompletní informace o cestě vlakem na hokej do Prahy

Nejlevněji s jízdenkou VLAK+ hokej

České dráhy jakožto oficiální dopravce šampionátu připravil také speciální nabídku „VLAK+ hokej“, která platí z jakékoliv stanice na území České republiky do místa konání hokejového zápasu (Ostrava, Praha). Zákazník si nechá jízdenku orazítkovat u stánku ČD ve fanzóně u stadionu a zpáteční cestu má díky tomu zdarma. Bez razítka je ale neplatná. Jízdenku „Vlak+hokej“ lze koupit na kterékoliv pokladně Českých drah.

Více informací o jízdence VLAK+ hokej

Rychlý přehled o odjezdech vlaků po skončení hokeje

Na stánku ČD ve fanzóně v Ostravě i v Praze jsou stabilně umístěny obrazovky s informacemi o vlakových spojích. Pro rychlou orientaci o spojích a mimořádných zastaveních lze využít také mobilní aplikaci Můj vlak.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

23:08 Za DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT kandiduje do Evropského parlamentu 90 procent žen

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT jde do nadcházejících eurovoleb s plnou kandidátní li…