České dráhy vypraví Fotbal express do Varšavy na kvalifikační zápas na EURO 2024

06.11.2023 13:21 | Tisková zpráva

V pátek 17. listopadu 2023 se ve Varšavě uskuteční kvalifikační zápas o postup na fotbalové EURO 2024. Na Národním stadionu v polské metropoli se od 20:45 utká český národní tým s reprezentací Polska. České dráhy ve spolupráci s Fotbalovou asociací ČR vypraví na toto utkání mimořádný vlak.

České dráhy vypraví Fotbal express do Varšavy na kvalifikační zápas na EURO 2024
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Tzv. Fotbal express, který bude odjíždět ráno z Prahy a pojede přes Olomouc a Ostravu do Varšavy. Těsně po půlnoci se pak bude tento fotbalový speciál po stejné trase vracet zpět do Prahy. Prodej jízdenek je zajištěn v e-shopu Českých drah a fanoušci se zakoupenou vstupenkou na utkání mohou využít speciální slevový kód na jízdné.

Anketa

Souhlasíte s tím, že koalice SPOLU jde společně i do eurovoleb?

3%
17%
hlasovalo: 38495 lidí

Fanouškovský speciál bude odjíždět v pátek 17. listopadu v 6:57 z pražského hlavního nádraží. Přistoupit bude možné ve stanicích Pardubice hl.n., Česká Třebová, Olomouc hl.n., Ostrava-Svinov a Ostrava hl.n. Příjezd do stanice Warszawa Wschodnia je naplánován na 15:30. Čeští diváci tak budou mít dostatek času přesunout se do PGE Narodoweho stadionu (dříve Národního stadionu), který se nachází necelé dva kilometry od cílové stanice expresu – nádraží Warszawa Wschodnia.

Po ukončení zápasu vyrazí vlak s fanoušky zpět do České republiky. Ze stanice Warszawa Wschodnia bude vlak odjíždět těsně po půlnoci, předběžně v 00:20. Do Prahy vlak dorazí po 9. hodině ráno. Cestující nicméně prosíme, aby si přesný čas odjezdů, zejména ve směru z Polska, ověřili těsně před utkáním.

Jízdenky na speciál do Varšavy a zpět jsou v prodeji v e-shopu Českých drah (ZDE) za 1990 korun, se vstupenkou na zápas a slevovým kódem zaplatí diváci 1650 korun. Cena je jednotná pro všechny nástupní stanice v ČR a pro všechny kategorie cestujících. Souprava bude mít celkovou kapacitu cca 470 míst. Ve vlaku pro fanoušky bude možné si zakoupit drobné občerstvení včetně čepovaného piva od oficiálního partnera české reprezentace, společnosti Staropramen.

tabulka

*) Jízdní řád vlaku ve směru z Polska je předběžný, bude upřesněn po potvrzení polské strany. Cestující prosíme, aby si přesný čas odjezdu ověřili těsně před odjezdem z Polska do ČR.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

13:04 ČEZ: Ornitolog v Temelíně kroužkoval ptáčky

S maximální opatrností okroužkoval odborník z Jihočeského ornitologického klubu čtrnáct ptáčků v těs…