České dráhy zavedou mimořádné vlaky z nedělních Čarodějnic ve Zbraslavicích

28.04.2017 10:12

České dráhy v souvislosti s nedělní akcí v obci Zbraslavice na Kutnohorsku Čarodějnice 2017 zavedou 30. dubna mimořádné vlaky do Kutné Hory, Kolína a Zruče nad Sázavou. Odjezd vlaků je plánován v nočních hodinách po ukončení programu, jehož vyvrcholením má být po desáté hodině ohňostroj.

České dráhy zavedou mimořádné vlaky z nedělních Čarodějnic ve Zbraslavicích
Foto: red
Popisek: ČD - logo

Už odpoledne pojede v 16:48 hod. z Kolína zvláštní vlak do Kutné Hory, který bude přímo bez nutnosti přesedání pokračovat do Zbraslavic s plánovaným příjezdem v 17:47 hod. V noci ve 22:35 hod. pak vyjedou ze Zbraslavic dva mimořádné vlaky. Jeden pojede do Zruče nad Sázavou a druhý do Kutné Hory a Kolína, kam přijede v půl dvanácté. Oba zvláštní vlaky budou mít kapacitu okolo 170 míst k sezení a nejméně stejně velkou kapacitu pro další stojící cestující.

Pro cestu doporučujeme návštěvníkům Čarodějnic 2017 využít zlevněné zpáteční nebo zpáteční skupinové jízdenky (možnost odbavit skupinu až 5 osob bez formalit u pokladny), které si zakoupí v pokladnách železničních stanic nebo ve vlaku při cestě na akci.

Komerční tisková zpráva

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…