České ragby získalo nového partnera, českou společnost APOGEO Group

27.10.2017 9:52

Novým partnerem České rugbyové unie se stala česká poradenská skupina APOGEO. Smlouva byla zatím podepsána pro sezónu 2017/2018, oba partneři se však netají tím, že uvažují i o spolupráci v delším časovém horizontu.

České ragby získalo nového partnera, českou společnost APOGEO Group
Foto: rugbyunion.cz
Popisek: Ragby - ilustrační foto

„Jsem velmi rád, že se nám pro české ragby podařilo získat dalšího silného partnera. Smlouva se společností APOGEO je pro náš sport a jeho budoucí rozvoj velmi důležitá,“ uvedl Pavel Chaloupka, prezident České rugbyové unie.

„Oslovily nás tradiční ragbyové hodnoty, kterými tento sport žije už více než sto let. Jsou to čestnost, soudržnost, kázeň, úcta a nadšení,“ vysvětluje Josef Jaroš, většinový vlastník APOGEO Group.

„Věřím, že náš vztah bude právě takový, plný vzájemného respektu, aktivní spolupráce a radosti z úspěchů, které budou od nynějška vždy jen společné,“ dodává Pavel Chaloupka.

České ragby se poslední roky těší vzrůstající oblibě. Zasloužily se o to mimo jiné také zápasy s hráči celosvětového formátu, kteří pravidelně jezdí do České republiky předvést špičkové moderní ragby. Jedním ze série těchto utkání byl zápas s SA Supa Barbarians z jižní Afriky, kterému na pražské Markétě předcházel slavnostní podpis smlouvy mezi Českou rugbyovou unií a APOGEO Group.

Česká reprezentace v něm sice podlehla hostujícímu týmu 10:45, už tuto sobotu, 28. října, ale bude mít snad více štěstí, až se v Praze střetne s týmem Polska. Palce budeme českým ragbistům společně držet i 18. listopadu, kdy v Lisabonu nastoupí v kvalifikaci Mistrovství světa proti Portugalcům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

16:46 ÚOHS: SC Czech může posílit v oblasti kovodělného průmyslu

Úřad pro ochranu hospodářské soutěže povolil ve zjednodušeném řízení spojení soutěžitelů, v jehož dů…