Český rozhlas: Aleš Cibulka oslavil další rekord!

02.03.2015 15:20

V sobotu 28. února se moderátor Aleš Cibulka opět zapsal do „rozhlasové knihy rekordů“, v přímém přenosu totiž odmoderoval svůj už 400. Tobogan!

Český rozhlas: Aleš Cibulka oslavil další rekord!
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Letošní rok je pro Tobogan a jeho moderátora Aleše Cibulku ve znamení velkých oslav! Poté, co v lednu s 1000. dílem tohohle úspěšného pořadu Dvojky Českého rozhlasu vyprodal pražskou Lucernu (a z obvyklé hodiny se stal dvouhodinový speciál) má za sebou další rekord. V sobotu totiž odmoderoval v přímém přenosu svůj už 400. Tobogan! A tak se slavilo!

Hlavním hostem jubilejního dílu byla herečka Blanka Bohdanová, mezi gratulanty nechyběl herec Stanislav Zindulka, režisérka Lída Engelová nebo její syn, fotograf, Vlado Bohdan s manželkou, spisovatelkou, Zuzanou Maléřovou.

Navázalo se i na 1000. Tobogan z Lucerny, kde byla poprvé představena „Síň Slámy“ - nejvyšší ocenění Toboganu. Vedle H. Maciuchové, M. Donutila, V. Cibulkové, L. Munzara nebo třeba L. Bílé se jejími dalšími členy stali právě Blanka Bohdanová, Stanislav Zindulka a dlouholetá režisérka Toboganu Yvona Žertová. Velkým překvapením pro Aleše Cibulku bylo, když ho šéfredaktor Dvojky Českého rozhlasu Miroslav Dittrich a šéfproducentka Centra výroby Naďa Mečířová osobně uvedli také mezi hvězdnou sestavu toboganových celebrit.

A co říká na úspěch sám Aleš Cibulka?: „Většinou jsem zvyklý, že na své hosty chystám v Toboganu překvapení já. Tentokrát to bylo naopak a já téměř celou hodinu nevycházel z údivu. Byl jsem přivítán v prestižní Síni Slámy, k 400. přímému přenosu mi díky toboganovým kolegyním poděkovali přímo z Nebe Nataša Gollová i Hugo Haas a ještě celou tu dobu seděla vedle mě úžasná Blanka Bohdanová. Co víc si přát? Už se těším na pětistovku.“

Oslava pokračovala i po skončení přímého přenosu. Od 13. hodin čekal na diváky program, se kterým Aleš Cibulka společně s kapelou Blue Star Václava Marka už druhým rokem úspěšně brázdí republiku. Ani o záznam z této akce nebudou posluchači Českého rozhlasu ochuzeni.

Talkshow Aleše Cibulky Tobogan vysílá Český rozhlas Dvojka v přímém přenosu každou sobotu od 11:00. V Toboganu se posluchači dozvídají o známých lidech to, co ještě nevěděli, objevují zajímavé osobnosti nebo profese, připomínají si významná nebo třeba zapomenutá společenská nebo absurdní výročí a události.

Více informací o vysílání Českého rozhlasu Dvojky na webu dvojka.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Český rozhlas

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

22:12 DPP pořádá v sobotu výroční Den otevřených dveří na Kačerově u příležitosti 50 let pražského metra

Ve čtvrtek 9. května 2024 uplyne 50 let od slavnostního zahájení provozu první trasy metra v Praze. …