Český rozhlas: Mikulášská dámská jízda s Písničkovými rozhovory. Přijďte si poslechnout muzikantky

05.12.2017 8:08

Fanoušci folkových zpěvaček Pavlíny Jíšové a Adély Jonášové zbystřete. V úterý 5. prosince se uskuteční veřejná nahrávka jejich hudebního pořadu Písničkové rozhovory ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice. Zazpívají pro vás společně s formací BABABAND a jako host vystoupí skupina Přelet M.S.. Program startuje v 19 hodin.

Český rozhlas: Mikulášská dámská jízda s Písničkovými rozhovory. Přijďte si poslechnout muzikantky
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Hudební pořad Písničkové rozhovory se už druhým rokem zaměřuje nejen na folk, country a příbuzné žánry. O moderátorské křeslo se dělí písničkářka Pavlína Jíšová se svou dcerou Adélou Jonášovou, představitelkou mladé písničkářské generace. Pořad je koncipován jako rozhovor matky s dcerou o písních všeho druhu a rozmanitých názorech dvou generací na hudbu jako takovou.

Čas Písničkových rozhovorům bude tentokrát patřit hlavně ženám. Na podiu se představí Jana Ježková, Romana Žežulková, Romana Tomášková, Petra „ŠANY“ Šanclová, Pavlína Jíšová a Adéla Jonášová.

Nalaďte se s Písničkovými rozhovory na správnou vánoční hudební vlnu. V úterý 5. prosince v 19 hodin ve studiovém sále Českého rozhlasu České Budějovice. Záznam odvysíláme v úterý 26. prosince v 18.30 hodin.

Vstup je volný. Místenky lze získat pouze ve vysílání Českého rozhlasu České Budějovice nebo v rozhlasové recepci v ulici U Tří lvů 1. Kapacita sálu je omezena.

Více informací naleznete na webu Českého rozhlasu České Budějovice ZDE a ZDE.

Přejeme příjemný poslech Českého rozhlasu České Budějovice - 106,4 MHz pro jižní Čechy, 103,9 MHz pro Táborsko a 88,2 MHz pro Slavonicko a Dačicko.

Poslouchat živě i ze záznamu můžete také ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…