Český rozhlas: Noční linka - místo pro vaše příběhy

29.05.2012 19:10

Víc času a prostoru pro příběhy našich posluchačů, tak se dá popsat nová podoba Noční linky ve společném vysílání regionálních stanic Českého rozhlasu.

Český rozhlas: Noční linka - místo pro vaše příběhy
Foto: rozhlas.cz
Popisek: Logo Českého rozhlasu

„Od pondělí do neděle nabízí tým našich nejlepších moderátorů témata, která pak v telefonátech a mailech posluchačů ožívají v zajímavých a někdy i nevšedních příbězích, které vás osloví a zůstanou hluboko v srdci,“ říká Josef Havel, ředitel Českého rozhlasu Regina, pověřený koordinací a strategickým rozvojem regionálního vysílání Českého rozhlasu.

„Důležitou součástí atmosféry Noční linky jsou také písničky, které by v běžném denním vysílání zanikly, ale v noci zasvítí a pohladí duši. Přednost dostávají jemné, výrazné, romantické melodie i nevšední texty,“ dodává Havel.

Posluchači si nyní mohou naladit Noční linku každý den od 23. hodiny až do konce první hodiny po půlnoci.

Noční linka je součástí rozšířeného společného večerního a nočního vysílání regionálních stanic Českého rozhlasu, ve kterém si posluchači mohou naladit výběr toho nejlepšího z produkce rozhlasových studií v Čechách, na Moravě i ve Slezsku. Jeho součástí jsou i oblíbené pořady jako například Tandem Jana Rosáka nebo Divadlo Noc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

13:21 Ministerstvo zahraničí: První Národní rozvojový den v Černínském paláci

Ve čtvrtek 25. dubna se na Ministerstvu zahraničních věcí uskuteční historicky první Národní rozvojo…