Český rozhlas Plus odvysílá exkluzivní rozhovor s prezidentem Zemanem

30.12.2015 9:39

V pondělí 4. ledna odvysílá stanice Český rozhlas Plus živě dvacetiminutový rozhovor s prezidentem republiky Milošem Zemanem. Bude to první rozhovor hlavy státu pro média v roce 2016; týkat se bude mimo jiné problematiky migrace či otázek z oblasti zahraniční politiky.

Český rozhlas Plus odvysílá exkluzivní rozhovor s prezidentem Zemanem
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Moderátor pořadu Interview Plus Michael Rozsypal se bude ptát prezidenta na to, jak by konkrétně mělo Česko postupovat v řečení migrační krize, jak bude zahraniční politiku koordinovat s vládou, jak docílit skandinávského sociálního modelu, o kterém prezident často mluví, a na další důležité oblasti politiky Hradu,“ uvedl šéfredaktor stanice Plus Alexandr Pícha.

Exkluzivní rozhovor bude vysílán živě v pořadu Interview Plus v 11:33 a reprízovat ho bude stanice v 16:33. Najít ho bude možné také na webu Českého rozhlasu.

„Rozhovor s prezidentem Zemanem budeme vysílat naživo prostřednictvím přenosového vozu z Pražského hradu. Do Interview Plus zveme osobnosti z politiky, byznysu a významných institucí, hostoval u nás i slovenský premiér Robert Fico. Miloše Zemana jsme pozvali poprvé,“ řekl pověřený šéfredaktor Plusu Alexandr Pícha.

ČRo Plus je jedinou stanicí mluveného slova v Česku. V listopadu rozšířil Český rozhlas vysílání Plusu na 24 hodin denně, 7 dní v týdnu. Stanici Plus je možné naladit na většině území Česka v pásmu VKV-FM, v digitální televizi, na webu www.rozhlas.cz a v mobilních aplikacích. Záznamy celého vysílání a podcasty pořadů Plusu jsou na webu www.rozhlas.cz/plus.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

22:04 MHMP: Praha podpoří prevenci ve školách, má předcházet šikaně či záškoláctví

Pražští radní odsouhlasili poskytnutí dotací na prevenci ve školách a školských zařízeních v Praze p…