Český rozhlas Radioservis: Vlastimil Vondruška - Krvavý hejtman

29.11.2022 11:48 | Tisková zpráva

Vydavatelství Radioservis představuje audioknihu Vlastimila Vondrušky Krvavý hejtman.

Český rozhlas Radioservis: Vlastimil Vondruška - Krvavý hejtman
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Druhý díl z edice Zločiny na dvoře císaře Karla IV. nás opět zavede do středověké Prahy, která je plná podvodníků, zloduchů a lapků. Jistotou, že zlo nezůstane nepotrestáno, je císař Karel IV. a jeho pomocník, notář Jan ze Zbyn se svými přáteli. Nahrávku provází napětí, humor i skvělé herecké výkony. V hlavních rolích uslyšíte Viktora Preisse a Tomáše Töpfera.

V Černých lesích při cestě na Moravu lupiči přepadají rytíře a mrtvých rychle přibývá. Jak to ale souvisí s dědictvím po Janovi ze Zvole? A kdo může pomoci obviněnému písaři Matheusovi? Mistr teologie Damián a císařský notář Jakub ze Zbyn se znovu potkávají v šenku U tří seker, aby společně s nebojácnou sklepnicí Majdalenou a jejím milým, studentem Filipem přišli celé záhadě na kloub. Klíčem ke všemu je totiž muž, jehož nikdo nezná. Říkají mu Krvavý hejtman.

reklama

autor: Tisková zpráva

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…