Český rozhlas: Ředitelem studií České Budějovice a Vysočina byl opět jmenován Zdeněk Duspiva

27.08.2020 10:53

Rada Českého rozhlasu jmenovala s účinností od 1. října 2020 na dobu dvou let Zdeňka Duspivu ředitelem rozhlasových studií v Českých Budějovicích a na Vysočině. Funkci ředitele obou stanic zastává Zdeněk Duspiva již od roku 2013.

Český rozhlas: Ředitelem studií České Budějovice a Vysočina byl opět jmenován Zdeněk Duspiva
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Mezi stěžejní věci, které se během dvouletého působení Zdeňka Duspivy v roli ředitele stanic povedly, patří zvýšení jejich poslechovosti a návštěvnosti webu, více živých přenosů z terénu a intenzivní zapojení do projektu „Živé regiony“. Věřím, že jeho znalosti z mediálního oboru a digitalizace budou dále sloužit ve prospěch rozvoje obou stanic,“ řekl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral, který Radě ČRo Zdeňka Duspivu do funkce navrhl.

Zdeněk Duspiva stál u zrodu několika komerčních i alternativních rádií na jihu Čech. Během svého působení v oblasti médií se věnoval především problematice digitalizace. V letech 2006 až 2012 řídil z funkce národního koordinátora pro digitální vysílání celý proces přechodu na digitální TV. Od roku 2013 zastává funkci ředitele Českého rozhlasu České Budějovice a Českého rozhlasu Vysočina.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

migranti

Dobrý den, prohlášení Nerudové o migrantech jsem taky nepobral. Ale můj dotaz zní, zda se ví, kolik je v ČR aktuálně migrantů? A co si myslíte o migrantech z Ukrajiny? Máme je přijímat?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

13:21 Úřad vlády: Bezpečnostní rada státu se zabývala vnitřní bezpečností i prognózou možných rizik

V pondělí 22. dubna 2024 se ve Strakově akademii uskutečnilo zasedání Bezpečnostní rady státu. Mezi …