Český rozhlas Region odvysílá v pořadu K věci hejtmanský speciál

23.06.2020 11:45

Stanice Český rozhlas Region odvysílá v pořadu K věci speciální debatu s hejtmany Středočeského kraje. V něm se za dvacetiletou dobu existence vystřídali už čtyři hejtmani a dvě hejtmanky. Debatu tří z nich, Petra Bendla z ODS, Miloše Petery z ČSSD a Jaroslavy Pokorné Jermanové z hnutí ANO, uslyší posluchači v úterý 23. června po 18. hodině.

Český rozhlas Region odvysílá v pořadu K věci hejtmanský speciál
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Tématy bilančního rozhovoru budou vznik krajů před dvaceti lety, rozšiřování krajské agendy, specifika Středočeského kraje, financování krajské samosprávy, dosud nerealizované významné dopravní projekty nebo turistický potenciál Středočeského kraje.

Český rozhlas Region vysílá pro střední Čechy a Prahu na frekvenci 100,7 FM. Dostupný je také v digitálním rozhlasovém vysílání DAB+, v satelitním vysílání a poslech živého vysílání je možný i přes internet na stránce region.rozhlas.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

15:16 Ministr Rakušan: Pokud to můžeme zařídit, není na co čekat

Povinnost hlásit podezřelé transakce a větší pravomoci pro policii zajistit zbraně. Vláda schválila …