Český rozhlas a festival United Islands of Prague rozšiřují spolupráci!

02.10.2015 13:10

Příští ročník festivalu United Islands Prague proběhne opět ve spolupráci s Českým rozhlasem. Partnerství ještě rozšíří, a to nejen v rámci festivalu, ale také u koncertů v průběhu celého roku, jako například právě nyní u koncertu Joe Bonamassy, který proběhne 5. října ve Foru Karlín.

Český rozhlas a festival United Islands of Prague rozšiřují spolupráci!
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Během United Islands of Prague 2016 rozezní Český rozhlas dvě scény – Jazz scénu pod taktovkou ČRo Jazz a scénu Radia Wave, kde se opět představí objevy alternativní scény. Spolu s Radiem Junior se budou organizátoři snažit stále zvyšovat úroveň doprovodného programu pro rodiny s dětmi. Další novinka, kterou spolu ČRo a United Islands chystají, se bude týkat Klubové noci, kdy se do hledání talentů zapojí také Radio Wave a přivede část interpretů ze svého pořadu Startér. Aby se o festivalu dozvědělo co nejvíce lidí, přijdou na pomoc také ČRo Vltava a Radiožurnál.

“Snažíme se kapelám a interpretům zajistit co nejlepší prostor jak přímo na scéně, tak i v rámci propagace. Velice nás těší, že se k naší snaze připojuje také Český rozhlas,” vysvětluje David Gaydečka z United Islands.

“Naše účast na letošním ročníku United Islands of Prague byla jednoznačně úspěšná a připravujeme se již na další ročník. Pro Český rozhlas je to příležitost, jak prezentovat své celorozhlasové projekty i projekty jednotlivých stanic,” uvedl vedoucí oddělení marketingu ČRo Jiří Haramul.

Bližší informace o festivalu, koncertech i dalších aktivitách najdete na www.unitedislands.cz

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…