Český rozhlas spouští nový FM vysílač pro regionální stanici Plzeň – Karlovy Vary

20.04.2016 19:21

Cheb a okolí má nový FM vysílač. Od středy 20. dubna zajistí místním obyvatelům kvalitnější poslech regionální stanice Českého rozhlasu Plzeň - Karlovy Vary. Vysílač byl spuštěn na kmitočtu 89,5 MHz s výkonem 50 Wattů.

Český rozhlas spouští nový FM vysílač pro regionální stanici Plzeň – Karlovy Vary
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Regionální vysílání vždy bylo a bude v centru zájmu Českého rozhlasu. Naší ambicí je nabízet posluchačům kvalitní program a také co nejlepší příjem našich stanic,“ uvedl generální ředitel René Zavoral.

Na základě individuálního oprávnění vydaného Českým telekomunikačním úřadem byl nový vysílač spuštěn 20. dubna ve 13:00 z lokality Cheb – Špitálský Vrch.

Český rozhlas Plzeň je regionální rozhlasovou stanicí, která svým signálem pokrývá území západních Čech. Vysílání stanice je zaměřeno především na regionální dění v Plzeňském a Karlovarském kraji, ale má také přesahy do regionu Jihočeského, středních i severních Čech. Nabízí širokou a pestrou nabídku hudebních i slovesných pořadů.

Český rozhlas Plzeň ve všední dny vysílá v odpoledním čase 14:00 - 16:00 hodin paralelní samostatné vysílání zvlášť pro Plzeňský a Karlovarský kraj. Karlovarské studio se v tomto čase začalo v éteru samostatně prezentovat od ledna 2007.

Informace o pokrytí stanice jsou k dispozici na webu Českého rozhlasu v sekci „Jak nás naladíte“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

22:08 AOPK: V Jeseníkách sčítali ornitologové sovy a slyšeli i vlky

V polovině dubna se CHKO Jeseníky sčítaly sovy. Akci pořádala Agentura ochrany přírody a krajiny ČR …