Český rozhlas uspořádá benefiční Koncert pro hrdiny

15.10.2015 21:05

V neděli 8. listopadu pořádá Český rozhlas v ostravské multifunkční aule Gong benefiční „Koncert pro hrdiny“. Akce bude vyvrcholením celoročního projektu Českého rozhlasu Hrdina.cz. Zahrají zde mimo jiné Vladimír Mišík & Etc..., Hradišťan s Jiřím Pavlicou či František Segrado.

Český rozhlas uspořádá benefiční Koncert pro hrdiny
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

„Do celoročního projektu  Hrdina.cz se zapojily všechny stanice ČRo, weby i sociální sítě. Jeho posláním je podívat se na události z naší historie i současnosti z různých úhlů pohledu, nabídnout lidem možnost zamyslet se nad pojmem „hrdinství“ v jeho různých podobách. Koncert pro hrdiny, jehož výtěžek bude věnován nadačnímu fondu válečných veteránů Regi Base I, je vyvrcholením tohoto projektu,“ uvedl náměstek generálního ředitele pro program a vysílání René Zavoral.

Jak vlastně vypadá typický český hrdina? Jako Jan Žižka, Josef Švejk, nebo soused, který zachránil chlapce před utonutím? I to budou moci návštěvníci na závěrečném koncertu zjistit. V neděli 8. listopadu od 18 hodin v ostravském Gongu pro ně vystoupí:  Vladimír Mišík & Etc..., Hradišťan s Jiřím Pavlicou, František Segrado, Lenka Nová, Ondřej Ruml a další. Koncert budou moderovat Lucie Výborná a Michal Horáček. Akce se koná rovněž při příležitosti Dne veteránů, který připadá na 11. listopadu.

Projekt Hrdina.cz Český rozhlas vysílá od jara 2015. Posluchačům postupně nabídl seriál příběhů z období 2. světové války, putování ve stopách Jana Husa a zapojení do debaty o sporných hrdinech z nedávné minulosti.  Více o projektu najdete na www.hrdina.cz.

OSTRAVA, NEDĚLE 8. LISTOPADU V 18:00, MULTIFUNKČNÍ AULA GONG VÍTKOVICE.

Cena vstupného je 199 Kč-, předprodej v síti Ticketportal. Online prodej koncertu zde.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

7:02 CzechTourism: Česko jako destinace pro golfisty získává na popularitě

Česko posiluje svůj potenciál evropské golfové destinace. Golfový turismus patří k významným zdrojům…