Český rozhlas vyhlašuje 33. ročník festivalu Prix Bohemia Radio

23.11.2016 20:39

Český rozhlas vyhlašuje další ročník festivalu původní rozhlasové tvorby Prix Bohemia Radio. Dějištěm festivalu a jeho 33. ročníku bude opět město Olomouc, které bude událostmi nabitou festivalovou přehlídku hostit ve dnech 20. až 23. března 2017.

Český rozhlas vyhlašuje 33. ročník festivalu Prix Bohemia Radio
Foto: red
Popisek: Český rozhlas

Návštěvníci se mohou těšit na odborné konference, semináře, workshopy, koncerty i divadelní představení. Festival nabídne také několik novinek včetně nové soutěžní mezinárodní kategorie.

Minulý ročník festivalu Prix Bohemia Radio, který se konal poprvé v Olomouci, přilákal stovky návštěvníků z řad odborníků, ale také z řad široké veřejnosti a studentů Univerzity Palackého.

„Město Olomouc nabídlo festivalu nové prostory, nové možnosti a v neposlední řadě i zcela novou atmosféru a rozměr akce. Ukázalo se, že festival v jeho nové podobě, která sází především na mezinárodní rozměr a spolupráci veřejnoprávních médií zemí visegrádské čtyřky, našel v tomto univerzitním a přátelském městě důstojné místo pro své konání a zároveň skvělé zázemí,“ uvedl generální ředitel Českého rozhlasu René Zavoral.

Hlavní novinkou 33. ročníku bude nová soutěžní kategorie. Kromě kategorie Drama a Dokument budou moci autoři přihlásit také díla v mezinárodní kategorii Reportáž. Poprvé v historii festivalu se budou moci účastníci hlásit online přes webové stránky prixbohemiaradio.cz. Přihlášení bude možné od 1. prosince 2016.

Doprovodný program festivalu opět nabídne široké veřejnosti velký počet akcí na různých místech města. Po celou dobu festivalu bude Český rozhlas opět o dění informovat posluchače – v rámci běžného vysílání celoplošných a regionálních stanic, ale i speciálních pořadů vysílaných přímo z centra dění.

Více informací o festivalu, program, fotografie a videa naleznete na webu prixbohemiaradio.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

22:04 Ministerstvo spravedlnosti: Vítězství v soutěži Úřednický čin roku

Ministerstvo spravedlnosti gratuluje týmu z odboru strategie a koncepce justice, který získal presti…