Český výrobce hodinek PRIM představuje nový web

04.03.2021 11:28

Společnost ELTON hodinářská, tradiční výrobce hodinek značky PRIM, se od 2.března 2021 prezentuje na zbrusu nových webových stránkách.

Český výrobce hodinek PRIM představuje nový web
Foto: Prim
Popisek: Prim - výroba hodinek

Na staronové adrese prim.cz naleznou příznivci české hodinářské výroby nejen aktuální modelové řady náramkových hodinek PRIM, ale také přehled služeb pro zákazníky a řadu zajímavostí o historii a výrobě hodinek v Novém Městě nad Metují.

Anketa

Má vláda Andreje Babiše dovládnout do voleb?

85%
15%
hlasovalo: 20036 lidí

„Webové stránky jsou v době nuceného uzavření našich prodejen jedním z hlavních komunikačních kanálů s našimi zákazníky a často také místem, kde se s hodinkami PRIM setkávají poprvé,“ říká tisková mluvčí společnosti ELTON hodinářská Adéla Dittmannová a dodává, že nová podoba webu zohledňuje uživatelské preference návštěvníků stránek, které vyplynuly z dlouhodobějších analýz. Návštěvníci primárně vyhledávají informace o konkrétních modelech, historii a také o službách. Zajímají je především renovace a individualizace hodinek PRIM. Dalším důvodem změny byla potřeba přizpůsobit stránky aktuálním technickým požadavkům. Nový web splňuje nároky na uživatelskou přívětivost a responzivní design zaručí bezchybné zobrazení na všech typech zařízení.

Stránky novoměstského výrobce mají průměrnou měsíční návštěvnost 70.000, více než polovina jsou noví návštěvníci. Architektura nového webu usnadňuje zákazníkům cestu k nalezení informací, které nejčastěji hledají. „Design je založen především na kráse našich hodinek, které jsme z větší části znovu nafotili. Prezentace je minimalistická, bez zbytečných rušivých elementů. Cílem je představit a nechat vyniknout naši produkci, výrobky, na které jsme pyšní.“ upřesňuje Dittmannová. Nový web provede návštěvníky i unikátní výrobou náramkových hodinek, která je jediná svého druhu v České republice a seznámí je s bohatou historií legendární české značky PRIM.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

16:08 Policie ČR: Vyhodnocení akce Speed Marathon 2024

V pátek 19. dubna 2024 se na území České republiky uskutečnila celoevropská dopravně bezpečnostní ak…