Čeští hasiči předvedli v zemi čaje a koření heroický výkon

13.03.2018 9:10

Český výběr sportovců HZS ČR se v indické Bombaji ukázal v plné síle a v konkurenci 32 týmů z celého světa, v konkurenci mnoha soutěžních FCC profesionálů, předvedl heroický výkon.

Čeští hasiči předvedli v zemi čaje a koření heroický výkon
Foto: HZS ČR
Popisek: logo Hasičského záchranného sboru České republiky

Čeští hasiči se přes osmifinále, čtvrtfinále a semifinále probojovali až do druhého finále, kde jim bronzová medaile utekla o pouhých několik setin sekundy, obsadili tak 4. celkové místo v týmové štafetě.

V kategorii jednotlivců nstržm. Martin Plšek z HZS Olomouckého kraje získal bronzovou medaili v kategorii nad 35 let, ostatní borci obsadili příčky od 10. do 20. místa z celkových 90 závodníků.

Jak se stále znovu ukazuje, čeští nejtvrdší hasiči zaslouží pozornost a podporu při přípravě na reprezentaci svého sboru, protože i s minimálními podmínkami pro přípravu jsou schopni konkurovat těm nejlepším sportovcům z celého světa.

Exhibiční závod soutěže Fire Combat 360 byl přenášen indickou televizí a zároveň online na facebooku soutěže. Dle mediálních zástupců tuto show sledovalo cca 50 milionů diváků na celém světě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…