Cesty domů se vrací na obrazovky Primy

17.08.2013 10:54

Seriál Cesty domů pokračuje po prázdninové pauze už sedmou řadou. Hned v úvodním díle se za emotivně vyhrocené situace seznámíme se dvěma novými rodinami. Veronika Dušková opouští manžela a stěhuje se do domu svého přítele Hynka Kenigra. Honza Mašek řeší dost zásadní případ. Valerii Černou čeká jedno neplánované setkání. A na scénu přichází i nenáviděná Ivana Pánková.

Cesty domů se vrací na obrazovky Primy
Foto: iprima.cz
Popisek: Loga TV Prima

V sedmé řadě seriálu se poprvé objeví dvě úplně nové rodiny, kolem nichž se bude odehrávat  ústřední příběh seriálu - Kenigrovi a Duškovi. Soudkyně Simona Kenigrová (Veronika Freimanová), její nevlastní syn – státní zástupce Hynek (Roman Zach),  syn Jaryn (Radúz Mácha)  a dcera Mariana (Markéta Hrubešová) žijí sice všichni pod jednou střechou, ale do idylické rodiny mají daleko.  Druhá rodina - Duškovi – bydlí ve vedlejší vile. Táta Dalibor (Igor Chmela), jeho žena Veronika (Jana Janěková ml.) a jejich syn Michal (Vincent Navrátil). Jejich soužití vypadá bezproblémově.  Až do určité chvíle.

 Emoce rozpoutá Hynek Kenigr, když si do vily přivede Veroniku Duškovou. Milenci jsou tři roky a Veronika se rozhodla už nic netajit. Hynek ze samé ješitnosti vyvěsí na střechu vítězný prapor. To ještě víc naštve Veroniky manžela Dalibora. S Hynkem si přijde vyřídit účty a nezůstane jen u slov. Do jejich rvačky se připlete Jaryn Kenigr. S lehkým otřesem mozku je převezený do nemocnice.  

 Máma Simona za Jarynem okamžitě spěchá. V nemocnici se nečekaně setká se svou další dcerou Valerií Černou (Lenka Vlasáková), s níž několik let nemluví. Setkání s matkou Valerii zasáhne víc, než by tušila. A překvapením ještě není konec. Z léčení se vrací Ivana Pánková (Linda Rybová). Jak na návrat matky zareaguje Dan Pánek (Martin Kraus)? A co to bude znamenat pro vztah Dana a Valerie?

Dalibor Dušek by Hynka Kenigra nejraději už nikdy v životě neviděl. To, že mu přebral ženu, je jen poslední kapka. Dalibor Hynka nenávidí už spoustu let.  Proč, to se postupně budeme dozvídat.  Bohužel se oba muži potkávají víc, než je jim milé. Nejen, že jejich domy sousedí, ale Dalibor pracuje na kriminálce a spolu s Honzou Maškem (Miroslav Etzler) bude řešit případ, který má na starosti právě Hynek. Dokážou při práci zapomenout na osobní zášť?

 Sledujte první díl nové série, v pořadí už stý devadesátý osmý, v pondělí 19. srpna ve 20.15 na Primě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

10:17 Hospodářská komora: Podnikatelé a obce doporučují místo vracení PET lahví v obchodech využít síť žlutých popelnic

Pokud by se povedlo zavést v Česku moderní zálohovací systém na PET lahve s využitím QR kódu, občané…