Check Point Software Technologies Ltd.: Nová řada zařízení Check Point 1100

12.04.2013 14:19

Bezpečnostní zařízení Check Point 1100 poskytují prvotřídní podnikové zabezpečení pro menší kanceláře a pobočky. Špičkové firewally příští generace jsou vhodné pro pobočky a vzdálené kanceláře, za cenu od 599 USD

Check Point Software Technologies Ltd.: Nová řada zařízení Check Point 1100
Foto: Martin Kovář
Popisek: Počítač, internet, klávesnice. Ilustrační foto.

Společnost Check Point Software Technologies Ltd. (Nasdaq: CHKP), světový lídr v oblasti zabezpečení internetu, představila novou řadu bezpečnostních zařízení s obchodním označením Check Point 1100. Nabízejí podnikovou úroveň zabezpečení v kompaktním stolním balení, které je vhodné pro malé pobočky a vzdálené kanceláře. Řada zařízení 1100 poskytuje jedinečný výkon, kde průchodnost firewallu dosahuje hodnoty 1,5 Gb/s, modul VPN zvládne datové toky o rychlosti až 220 Mb/s a hodnota SecurityPower (SPU) činí 31.

Zařízení řady 1100 využívají oceňovanou Check Point Software Blade Architecture, která umožňuje organizacím přizpůsobit si své bezpečnostní platformy tak, aby odpovídaly současným i budoucím požadavkům. Je to poprvé, kdy společnost Check Point nabízí celou šíři řešení a modulů Software Blade Architecture v zařízeních se základní cenou od 599 USD. Zákazníci si s jejich pomocí libovolně nakombinují vícevrstvou ochranu, včetně modulů a funkcionalit Firewall, VPN, IPS, Application Control, Mobile Access, Data Loss Prevention, Anti-Bot, Identity Awareness, URL Filtering, Anti-spam a Antivirus

Aktivity kybernetické kriminality se mohou objevovat v rámci celé sítě, od ústředí, přes datová centra až po vzdálené kanceláře. Zatímco hlavní pracoviště a datová centra obvykle bývají pečlivě zabezpečena, jsou to právě vzdálené pobočky, v nichž často nalezneme řadu bezpečnostních nedostatků. S rostoucím počtem hrozeb a sofistikovaných útoků se hackeři budou snažit proniknout do podnikových sítí na jakémkoli místě se slabší ochranou. Zařízení řady 1100 poskytují pobočkám a vzdáleným kancelářím stejnou úroveň zabezpečení, jakou mají prostředí podnikové úrovně. 

„Vzdálená pracoviště mohou být považována za nejslabší článek zabezpečení podniku. Bezpečnostní řešení pro vzdálené pobočky nelze zanedbat, bez ohledu na jejich velikost nebo účel," říká Dorit Dor, produktová viceprezidentka společnosti Check Point. „Zařízení 1100 poskytují pokročilé zabezpečení společnosti Check Point i vzdáleným pobočkám. Zároveň nabízí přizpůsobitelnou správu, optimální výkon a výhodnou cenu hardwaru."

Zařízení řady Check Point 1100 mají přeinstalovány pokročilé bezpečnostní technologie určené pro malé podniky s jedním až 100 zaměstnanci. Nová řešení nabízejí flexibilní a intuitivní správu založenou na lokálním webovém rozhraní a/nebo profilovou centralizovanou správu prostřednictvím nástroje Check Point SmartCenter.

 

Klíčové vlastnosti bezpečnostních zařízení řady 1100:

  • Centrální management Check Point SmartCenter zajišťuje jednoduché a přehledné nasazení konzistentní bezpečnostní politiky v celé organizaci, při správě stovek zařízení. .
  • Jednoduchý a intuitivní management, umožnující rychlé nastavení zařízení i pro ne-IT profesionály.
  • Kompaktní stolní rozměry, včetně deseti Gigabit Ethernet portů.
  • Flexibilní možnosti přístupu k internetu, které vyhovují různým potřebám vzdálených kanceláří a poboček.

 

Hardwarové parametry

Řadu zařízení Check Point 1100 tvoří tři modely – 1120, 1140 a 1180. Každý z nich lze vybavit několika možnostmi internetových přípojných rozhraní, včetně 3G, ADSL nebo Ethernetu. Více informací o funkcionalitě produktů a jejich specifikacích najdete na adrese: www.checkpoint.com/products/1100-appliances/.

 

Ceny a dostupnost

Základní cena bezpečnostních zařízení řady 1100 začíná na 599USD. Modely lze pořídit v partnerské síti společnosti Check Point: http://partners.us.checkpoint.com/partnerlocator/.

 

Sledujte Check Point online: 

Twitter: www.twitter.com/checkpointsw;

Facebook: https://www.facebook.com/checkpointsoftware;

YouTube: http://www.youtube.com/user/CPGlobal.

 

O společnosti Check Point Software Technologies

Check Point Software Technologies Ltd. (www.checkpoint.com), celosvětový lídr v oblasti zabezpečení internetu, je jediný dodavatel, který nabízí jednotný rámec pro správu komplexního zabezpečení sítí, dat a koncových bodů. Check Point svým zákazníkům přináší bezkonkureční zabezpečení proti všem typům hrozeb, klade důraz na jednoduchost nastavení a ovládání a snižuje náklady na vlastnictví. Check Point jako první uvedl na trh firewall (označený FireWall-1) s patentovanou technologií „stateful inspection“. Nejnovější inovací Check Pointu je architektura softwarových bladů. Dynamická architektura softwarových bladů nabízí bezpečná, flexibilní a jednoduchá řešení, která je možné libovolně přizpůsobit potřebám jakékoliv organizace či prostředí. Mezi zákazníky Check Pointu patří desítky tisíc společností a organizací všech velikostí, včetně všech firem uváděných v žebříčku Fortune 100. Řešení ZoneAlarm, které získalo řadu ocenění, chrání milióny počítačů proti útokům hackerů, spyware a krádeží identity.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

13:21 Český statistický úřad: Důvěra spotřebitelů i podnikatelů v ekonomiku dále roste

Souhrnný indikátor důvěry (indikátor ekonomického sentimentu), vyjádřený bazickým indexem, se mezimě…