Cinema City slavnostně otevřela jedno z nejmodernějších multikin v České republice

04.11.2014 11:58

Minulý týden se jihomoravská metropole dočkala slavnostního přestřižení pásky a reopeningu multikina v obchodním komplexu Velký Špalíček. Toto multikino prošlo rekonstrukcí s celkovou investicí v hodnotě 750 000 EUR. Brno se tak může pyšnit multikinem, které se řadí do TOP 5 nejmodernějších multikin v České republice. Společnost Cinema City chce takto přinášet svým zákazníkům stále lepší filmové zážitky.

Cinema City slavnostně otevřela jedno z nejmodernějších multikin v České republice
Foto: Cinema City
Popisek: Cinema City

Slavnostního otevření se kromě známých českých tváří ze světa showbyznysu zúčastnilo i mnoho dalších hostů. Velkým lákadlem pro všechny zúčastněné byla instalace voskových figurín, které k tomuto slavnostnímu aktu propůjčil partner večera, Muzeum voskových figurín Grévin. „K této příležitosti jsme vybrali známé herce stříbrného plátna. U George Clooneyho byla volba jasná, je to jedna z nejoblíbenějších postav, se kterou se každý rád vyfotí, především dámy. Z českého filmového plátna jsme vybrali Aňu Geislerovou, aby měli i pánové na co koukat,“ říká marketingová ředitelka muzea, Daniela Pedret, která spolu s marketingovým manažerem Robertem Švecem ze společnosti Cinema City, jednatelkou Velkého Špalíčku, paní Dagmar Špačkovou, a moderátorkou a herečkou Jitkou Asterovou, Mahulenou Bočanovou a Českou Miss Earth 2012 Terezou Fajksovou, přestřihla pásku.

„Proměnou prošlo téměř vše, co dokáže návštěvník kina ocenit. Nový a modernější je interiér sálů, lobby i toalety. Pokladny a bar s občerstvením prošly nejen faceliftem a zvětšením, ale i přesunutím na jiné místo. Diváky jistě potěší i kompletně vypolstrované sedačky,“ popisuje rekonstrukci zástupce společnosti Cinema City, který za největší řetězec multikin v České republice ještě dodává: „Nyní se chceme zaměřovat především na renovaci již fungujících provozoven a do budoucna určitě hodláme otevírat i nové pobočky.“

Tento týden se návštěvníci komplexu Velký Špalíček mohou přijít podívat do lobby multikina, kde pro ně bude připraven workshop, a kde si za pomoci profesionálního sochaře budou moci vyzkoušet postavit filmové postavy z písku. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…