Členové sdružení IVČRN byli napadeni dvacítkou muslimů při sběru podpisů pod petici proti kvótám na imigranty

29.05.2015 20:10

Členové sdružení IVČRN byli při sběru podpisů pod petici proti kvótám na imigranty napadeni dvacítkou muslimů. Na místě zasahovala čtyři policejní auta.

Členové sdružení IVČRN byli napadeni dvacítkou muslimů při sběru podpisů pod petici proti kvótám na imigranty
Foto: Hans Štembera
Popisek: Martin Konvička

Dva aktivisté zrovna rozbalovali petiční stánek s peticí proti kvótám na imigranty, když byli napadeni organizovanou skupinkou přibližně 20 muslimů. Mladí muslimové na Horním náměstí v Olomouci již na aktivisty čekali. Už ve čtvrtek je totiž na stejném místě několik z nich obtěžovalo a vulgárně uráželo.

Křičeli mimo jiné: „Nemůžete nás tu nechtít. Máme tolik peněz, že to tu celé koupíme. Za pár let budete naši otroci!“

Následující den v pátek kolem 15 hodiny byli dva aktivisté Eva Hrindová, zakladatelka skupiny Naštvané matky a člen IVČRN Petr Bukvaj napadeni mladými muslimy. Ti přišli a s velkým k a začali do všeho kopat. Petiční stánek naprosto zdemolovali. Zastavil je až rázný přístup policistů, kteří útočníky zpacifikovali. Na místo kvůli jejich útoku musely přijet čtyři hlídkové vozy. Napadení členové IVČRN následně podali na muslimské útočníky trestní oznámení.

Tito „kultivovaní a umírnění“ muslimové - studenti naší české vysoké školy - ukázali tolik fanatismu a agrese, že se musíme ptát: Jak se budou chovat ti nekultivovaní fundamentalisté?

Nenecháme se zastrašit, naopak. Tohle je důkaz toho, že čím více muslimských imigrantů, tím méně bude na ulicích bezpečno. Po celé ČR stále a veřejně organizujeme sběr podpisů pod petici proti kvótám na imigraci, které znamenají 30 000 imigrantů do ČR každý rok. Děkujeme všem, kteří podepsali. Pokud jste tak ještě neučinili, můžete  zde. Více informací zde.  

Artur Fišer, tiskový mluvčí IvČRN 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…