Čtrnáctistupňový speciál Zubr Maxxim je hotov, zima může začít!

01.12.2014 11:49

Zimní speciál pivovaru Zubr, 14° pivo Zubr Maxxim, se ode dnešního dne opět začíná točit ve vybraných restauracích na Přerovsku, Olomoucku a Zlínsku. Toto vůbec nejsilnější pivo, které má pivovar ve své předvánoční nabídce, je nejoblíbenějším pivním speciálem pivovaru. I letos před Vánoci se ho navařilo více jak 1000 hl.

Čtrnáctistupňový speciál Zubr Maxxim je hotov, zima může začít!
Foto: Zubr
Popisek: Zubr Maxxim.

Speciály pivovaru Zubr slaví mezi jeho zákazníky velký úspěch. A Zubr Maxxim z hlediska zkonzumovaného množství jednoznačně vítězí. „Není to ale jenom tím, že Maxxim byl naším prvním speciálem,“ říká Tomáš Pluháček, ředitel pivovaru. Právě 6,5% obsah alkoholu, který je oproti běžným pivům znatelně vyšší, přispívá v zimním a chladném období k atraktivitě tohoto předvánočního speciálu. 

Zubr Maxxim se vyrábí dle klasické receptury dní za použití kvalitních tuzemských surovin a vlastních pivovarských kvasnic, doba zrání v ležáckých tancích je kolem 90 dnů. Díky těmto atributům má speciál své typické aroma, sytou jantarovou barvu a vyšší hořkost. K dispozici je jak filtrované pivo, tak i nefiltrovaná varianta s charakteristickým mírným zákalem a plnou silnou chutí.

Kromě sudového piva bude Zubr Maxxim k dostání také v lahvích, a to v balení multipack po 8 kusech. Kromě adventní doby je tento pivní speciál k dostání i při speciálních příležitostech, jako je červnový festival Zubrfest či dubnové oslavy založení pivovaru.

Pivovar ZUBR, a.s., tradiční český výrobce působící především na Moravě, je společně s pivovary Holba a Litovel součástí holdingu PMS. V letošním roce rozšířil svůj sortiment o 11° ležák Zubr Grand. Pivovar získal na podzim prestižní ocenění v degustační soutěži České pivo 2014 a to v kategorii světlé výčepní pivo (1. místo Zubr Gold) a v kategorii tmavé pivo (2. místo Zubr classic tmavý).

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

16:05 Celní správa: Závadné maso se ke spotřebitelům nedostalo

Téměř půl tuny drůbežího masa a mořských plodů přepravovaných v nevhodných podmínkách objevili ústeč…