Čtyřikrát rychlý optický internet od ČEZ na severní Moravě: Bruntál, Český Těšín, Orlová a Vrbno pod Pradědem

24.05.2023 9:34 | Komerční článek

Kvalitní a spolehlivý internet může mít v první fázi až 10 000 nových domácností. ČEZNET ze Skupiny ČEZ přináší internetové připojení s rychlostí až 1000 Mb/s. ČEZ už nabízí rychlý internet v šesti městech kraje, další nové adresy chystá tento rok.

Čtyřikrát rychlý optický internet od ČEZ na severní Moravě: Bruntál, Český Těšín, Orlová a Vrbno pod Pradědem
Foto: ČEZ
Popisek: Logo ČEZ

Internetový poskytovatel ČEZNET ze Skupiny ČEZ v současnosti nabízí rychlý internet téměř jedenácti tisícům domácností v Moravskoslezském kraji. Po Příboru a Vítkově v posledních týdnech zasíťoval a rozšířil nabídku o dalších devět tisíc přípojek v Bruntále, části Českého Těšína, Orlové a Vrbně pod Pradědem. Lidé tu budou moci využít i další služby od ČEZ v čele s digitální televizí, VOIP hlasovou telefonií a službami datového centra.

„Postupně rozšiřujeme pokrytí na severní Moravě, kde si chceme vybudovat pozici stabilního a spolehlivého dodavatele. Lidem přivedeme optický internet doslova až do jejich bytu, obejdou se bez pevné linky a připojení je naopak stabilnější a spolehlivější. Každému zákazníkovi pomůžeme vytipovat kombinaci služeb na míru, aby přesně odpovídala potřebám jeho domácnosti. A končit rozhodně nechceme, během příštího roku vstoupíme do dalších měst v regionu,“ plánuje Michal Drápala, generální ředitel mateřské společnosti Telco Pro Services.

Co všechno zvládne optické připojení

Anketa

Jste spokojeni se způsobem, jakým Petr Pavel vykonává úřad prezidenta? (Ptáme se od 23.5.2023)

3%
95%
hlasovalo: 33704 lidí

  • rychlý internet o rychlost až 1000 Mb/s
    - rychlost optického internetu není závislá na počasí a roční době
  • internetová televize
    - více než 190 programů
    - možnost sledování na území celé EU
    - zpětné zhlédnutí pořadů za poslední týden
    - až 120 volných hodin pro nahrávání pořadů podle vlastní volby
    - výběr z téměř 300 titulů ve filmotéce
  • pokud má domácnost chytrou televizi s připojením k internetu, není potřeba set-top-box
  • kvalitní WiFi routery zajistí, aby si všichni členové rodiny mohli připojit veškeré počítače, televize, mobily a další zařízení

Každý nový zákazník bude mít aktivovanou svou přípojku od ČEZ nejpozději do deseti dnů od podepsání smlouvy. A jak lidé z měst pokrytých internetem od ČEZ zjistí, jestli se to týká i jich? Můžou si to rychle ověřit ZDE.

Věděli jste, že…
…prostřednictvím všech svých dceřiných firem zajišťuje ČEZ dodávku internetových služeb pro více než 60 tisíc zákazníků po celé České republice?
…Telco Pro Services provozuje po celé České republice síť optických vedení o celkové délce více než 8500 km? Každoročně do provozované sítě přidává další stovky kilometrů nových optických vedení.
…mezi významné firemní zákazníky Telco Pro Services patří např. ČD – Telematika, ČEPS, České Radiokomunikace, Quantcom (dříve Dial Telecom), T-Mobile, Vodafone Czech Republic?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…