Czech Superbrands podruhé v rukách ZP 211

04.10.2018 9:50

Prestižní mezinárodní ocenění kvality Czech Superbrands 2018 získala ZP 211 jako jediná zdravotní pojišťovna v zemi, a to již podruhé za sebou. ZP 211 se tak řadí mezi 56 TOP značek na českém trhu, které mají právo užívat pečeť kvality Superbrands.

Czech Superbrands podruhé v rukách ZP 211
Foto: ZP MV ČR
Popisek: ZP MV ČR

Cenu ZP 211 převzala ve středu 26. září na slavnostním galavečeru v Praze: „Ocenění si velice vážíme. Věřím, že pozitivní vnímání naší zdravotní pojišťovny jako značky, která se dobře stará o své klienty, zajišťuje jim kvalitní a dostupnou zdravotní péči a nabízí hodně navíc, se bude jen prohlubovat,“ okomentoval ocenění generální ředitel ZP 211 David Kostka.

Prestiž ocenění stoupá především tím, že do soutěže jsou jednotlivé firmy nominovány a následně také hodnoceny nezávislými odborníky. Nikdo se nemůže do soutěže sám přihlásit. Nezávislou porotou jsou následně posuzovány parametry jako známost, budování značky, inovace či prestiž.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

7:23 Kancelář prezidenta republiky: Prezident Petr Pavel navrhl Senátu ústavní soudce

Prezident republiky Petr Pavel předložil podle čl. 84 odst. 2 Ústavy ČR a § 6 zákona č. 182/1993 Sb.…