CzechInvest: České firmy ovládly prestižní žebříček Deloitte Technology Fast 50 2021

23.12.2021 11:48 | Tisková zpráva

Jsou mezi nimi i startupy akcelerované agenturou CzechInvest

CzechInvest: České firmy ovládly prestižní žebříček Deloitte Technology Fast 50 2021
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Společnost Deloitte již více než dvě desetiletí oceňuje nejrychleji rostoucí veřejné a soukromé technologické společnosti prostřednictvím programu Technology Fast 50. Program každoročně sestavuje žebříček inovativních a rychle rostoucích společností v regionu Střední a východní Evropy a EMEA. 

Anketa

Budete se o Vánocích omezovat při setkávání s přáteli a příbuznými?

14%
83%
hlasovalo: 27928 lidí

Slavnostní vyhlášení výsledků proběhlo 25. listopadu, a to v několika kategoriích:

Technology Fast 50 - pro rychle rostoucí firmy z regionu Střední a východní Evropy a EMEA, kde se umístilo 19 českých firem,?

Českých 50 – žebříček českých rychle rostoucích firem,

Grow star – určeno pro společnosti, které se dají charakterizovat jako „vycházející hvězdy“, žebříček obsadilo 10 českých firem,

Impact Stars – pro firmy z každé země středoevropského regionu, které vyvinuly inovativní produkt nebo poskytují službu s revolučním dopadem na trh, všechny tři příčky patří českým firmám.

Napříč žebříčky byly oceněny firmy, které v minulosti procházely, nebo aktuálně prochází akceleračními programy agentury CzechInvest. Blahopřejeme tak společnostem HARDWARIO, ThreatMark, DataFromSky, Expando, Xevos Solutions, Quision, Varistar a Carebot, který se umístil v kategorii Impact Stars.

Za nejrychleji rostoucí technologickou firmu ve středoevropském regionu organizátoři vyhlásili českou platformu FTMO, která hledá obchodníky na kapitálových trzích a svým tempem růstu ve výši 39 432 % překonala všechny dosavadní rekordy soutěže. Třetí nejrychleji rostoucí tech firmou je společnost Driveto, která řeší flexibilní pronájem aut. Další české tech hvězdy rostou v kategorii Growth Stars, kde se na 2. místě umístila společnost Cyrkl a na 3. místě ALIS Tech.

Další podrobnosti a záznam slavnostního vyhlášení cen Deloitte Technology Fast 50 2021 naleznete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

7:23 APSS: Očkování stále zachraňuje životy po celém světě

Evropský týden očkování, European Immunization Week (EIW), který letos připadá na období 21.–27. dub…