CzechInvest: Česko-slovenské setkání na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně

18.09.2018 21:06

CzechInvest přivítá návštěvníky na stánku č. 26 v Pavilonu Z, představitelé agentur CzechInvest a SARIO budou ve středu 3. října 2018 diskutovat o současnosti a budoucnosti česko-slovenského investičního prostředí

CzechInvest: Česko-slovenské setkání na Mezinárodním strojírenském veletrhu v Brně
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

V týdnu od 1. do 5. října 2018 se koná jubilejní 60. Mezinárodní strojírenský veletrh v Brně, zaměří se na Technologie 4.0. Zástupci agentury CzechInvest budou na veletrhu přítomni na společném stánku č. 26 Ministerstva průmyslu a obchodu, agentur CzechInvest a CzechTrade, Agentury pro podnikání a inovace, Strojírenského zkušebního ústavu a Úřadu pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví v Pavilonu Z. Expozice a doprovodný program připomene vznik Československa před 100 lety.

Ve středu 3. října 2018 od 13.00 do 16.00 pořádá CzechInvest seminář Budoucnost investiční politiky v Česku a na Slovensku. V sále P3 Pavilonu P budou o současném stavu a předpokládaném budoucím vývoji české a slovenské investiční politiky a jejich vzájemných synergiích diskutovat mimo jiných generální ředitelka CzechInvestu Silvana Jirotková a generální ředitel agentury SARIO Róbert Šimončič. Panelovou diskusi v několika tematických blocích bude moderovat Michaela Hergetová.

K účasti je možné se registrovat nejpozději do 1. října 2018 prostřednictvím registračního formuláře, e-mailu levan.bokeria@czechinvest.org či na telefonním čísle +420 296 342 725. Účast je bezplatná.

S ředitelem brněnské kanceláře CzechInvestu Patrikem Reichlem si mohou zájemci zároveň domluvit osobní setkání v rámci tradičního mezinárodního kooperačního setkání firem Kontakt-kontrakt. Setkání je možné si zarezervovat na stránkách Regionální hospodářské komory Brno.

Více na ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

13:04 ČEZ: Uzávěrka 10. ročníku soutěže „Vím proč“ se blíží

Už jen necelý měsíc mohou žáci základních a středních škol posílat videa do soutěže „Vím proč“ o nej…