CzechInvest představil české start-upové prostředí

06.07.2016 21:30

Ve středu 29. června 2016 se v sálech Magistrátu města Ostravy uskutečnilo již dvacátí druhé Setkání podnikatelů z České, Polské a Slovenské republiky.

CzechInvest představil české start-upové prostředí
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

Partnerem a spoluorganizátorem akce byla agentura CzechInvest. Mezi téměř 200 návštěvníky byli podnikatelé a firmy z oblastí elektrotechniky, strojírenství, tvorby softwaru, poskytovatelé služeb právních a poradenských, ale také zástupci veřejné správy, úřadů práce a hospodářských komor v České republice i v Polsku.

V rámci tří diskuzních panelů se podnikatelé zaměřili na otázky investic a inovací, pracovního trhu v zemích V4 a evropské fondy. Panelu na téma Investice a inovace v praxi se za CzechInvest účastnil Jan Zeman, vedoucí Oddělení rozvoje start-upů, který představil český start-upový ekosystém a podporu start-upů ze strany agentury CzechInvest.

V druhé části dne se konala konference k tématu příležitostí a možností rozvoje hospodářské spolupráce v zemích V4. Setkání bylo zakončeno v zahradách Generálního konzulátu Polské republiky v Ostravě. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

19:15 DPP má svůj první průjezdný lakovací box pro vícečlánkové tramvaje

Dopravní podnik hl. m. Prahy (DPP) v Opravně tramvají v Ústředních dílnách v Hostivaři uvedl do prov…