CzechInvest se připojuje k národním oslavám 100 let republiky

27.10.2018 11:15

Sté výročí založení naší republiky se o víkendu 27. a 28. října 2018 ponese v duchu oslav, které zažijeme jen jednou za život. Budou jej provázet slavnostní společenská setkání, tradiční ceremoniály, pietní akty, vojenské přehlídky a bohatý kulturní program.

CzechInvest se připojuje k národním oslavám 100 let republiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vchod do Czechinvest

V tomto mimořádném historickém okamžiku se CzechInvest připojuje k výzvě, abychom si připomněli naši historii a zamysleli se na společnými hodnotami kulturními, duchovními a vizí dalšího směřování společnosti, ve které si budeme více věřit a vzájemně si pomáhat plnit sny.

Vyvěsme vlajky, vezměme je do ulic, připněme si trikolory a sdílejme českou vlajku na sociálních sítích! Dejme najevo svou radost, vděčnost a pojďme se společně bavit.

Oslavy vyvrcholí o nadcházejícím víkendu v hlavním městě Praze bohatým kulturním programem, přístupným zdarma. Návštěvníky čeká mnoho koncertů, výstavy, speciální expozice, otevřené dveře pražských muzeí, institucí a vládních budov, slavnostní ohňostroj, videomapping na nově zrekonstruované budově Národního muzea a zúčastnit se mohou i sobotního Pochodu pro republiku.

Více v přiložené výzvě a na www.spolecnestoleti.cz.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…