CzechTourism: Agentura chystá výzvu pro partnerství eventů 2020

28.10.2019 14:15

Česká centrála cestovního ruchu se i letos stane partnerem kulturních, sportovních, gastronomických či společenských eventů, které mají silný potenciál pro cestovní ruch. Žádat o partnerskou spolupráci bude možné na stránkách agentury v průběhu listopadu 2019.

CzechTourism: Agentura chystá výzvu pro partnerství eventů 2020
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Kritéria hodnotícího formuláře budou opět zohledňovat např. návštěvnost akce, či její unikátnost, mediální zásah plánovaných marketingových aktivit, počet domácích i zahraničních návštěvníků, nabízené obsahové materiály a jejich využití pro prezentaci ČR a jejích regionů či soulad s marketingovým plánem Vlády ČR a agentury Czechtourism.

V následujících měsících proběhne na základě těchto jasně stanovených kritérií hodnocení došlých žádostí a případnému projednávání podmínek partnerství. CzechTourism následně monitoruje přínos dané akce pro cestovní ruch, danou destinaci či region i efektivitu vynaložených prostředků.

Termín zahájení pro podání žádostí prostřednictvím formuláře bude uveden zde a to včetně termínů ukončení podávání žádostí.

Úspěšným vyplněním a odesláním hodnotícího formuláře nevzniká žadateli vůči agentuře Czechtourism nárok na uzavření spolupráce ani jakéhokoliv plnění z tohoto vyplývající.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…