CzechTourism: ČR mezi nejbezpečnějšími destinacemi na světě!

30.07.2015 16:49

Věděli jste, že Česko je na špici podle Světového indexu míru, nebo že máme jedny z nejlepších dojezdových časů záchranné služby? Znázornili jsme několik zajímavých ukazatelů, které mohou být při současné světové bezpečnostní situaci pro potenciální turisty důležité při výběru dovolené. Podívejte se na naši novou infografiku představující Česko v zahraničí jako bezpečnou destinaci.

CzechTourism: ČR mezi nejbezpečnějšími destinacemi na světě!
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Infografika bezpečná destinace je určena především pro práci jednotlivých zahraničních zastoupení agentury CzechTourism. Vzhledem k současné situaci ve světě, kdy je bezpečnost turistů v destinacích velmi často skloňována, jsme se rozhodli s materiálem více pracovat a zdůraznit bezpečnost destinace Česká republika. Dle  aktuálně vydaného žebříčku Global Peace Index 2015 se Česká republika dokonce posunula na desátou příčku, nicméně pro zachování metodiky, kdy většina dat pochází z roku 2014, jsme se rozhodli ponechat v materiálu pořadí z roku 2014.  Skvělé umístění v první desítce na rok 2015 však budeme intenzivně dále komunikovat.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

22:08 Turistický spolek Lipenska: Cimrman se vrací do Frymburku, břeh Lipna ozdobí jeho busta

Frymburský břeh lipenské přehrady bude zdobit busta nebo jiná hmotná, umělecky cenná připomínka na p…