CzechTourism: Kampaň 'světové Česko' podpoří domácí cestovní ruch

18.04.2020 9:01

V reakci na drtivé dopady celosvětové pandemie na sektor cestovního ruchu připravuje agentura CzechTourism mimořádnou kampaň, která spojí různé aktivity agentury pod jeden koncept #světovéČesko a podpoří domácí turismus.

CzechTourism: Kampaň 'světové Česko' podpoří domácí cestovní ruch
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Koncept kampaně bude k dispozici regionům, profesním asociacím i podnikatelům, kteří se již nyní mohou zapojit zasíláním svých tipů na české lokality, které si nic nezadají s těmi světovými.

V kampani #světovéČesko se objeví i známe osobnosti jako Jaromír Jágr, Jaroslav Kulhavý nebo Gabriela Koukalová. Ti budou vystupovat ve spotech a představí se v roli „ambasadorů“ jednotlivých krajů. Cílem kampaně je podpořit zájem o cestování po Česku, představit méně známá místa, rozprostřít turisty v destinacích a prodloužit turistickou sezónu. První vlna kampaně #světovéČesko poběží již před hlavní letní sezónou na vlastních kanálech agentury CzechTourism (web a sociální sítě Kudy z nudy), v online a tištěných médiích, v televizi a v rádiích. Celkový rozpočet kampaně je 20 mil. Kč. Další vlny jsou plánovány na pozdní léto a začátek zimy.

Zapojit se do kampaně je možné již nyní, a to několika způsoby:

  • zprostředkováním svých tipů do srovnávacího formátu kampaně české/světové destinace
  • zasláním fotografie turistických cílů v ČR (ve srovnání s vizuálně velmi obdobnými a světově známými turistickými cíli) na adresu katalog@czechtourism.cz (fotografie je potřeba odeslat ve formátu JPEG (šířka min. 1080 px, výška min. 1080 px) včetně specifikace práv využití)
  • sdílením aktuálního obsahu o cílech v ČR na svých platformách napojením na web kudyznudy.cz (tzv. API)
  • návrhy další spolupráce (napojení na vlastní kampaně, cobranding apod.)

Agentura Czech Tourism zveřejní další informace o možnostech mediální spolupráce a prezentace připraví grafický manuál kampaně pro jednoduché zapojení partnerů.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…