CzechTourism: Návštěvnost cestovatelského portálu Kudy z nudy

06.01.2022 13:29 | Tisková zpráva

Cestovatelský portál státní agentury CzechTourism www.kudyznudy.cz přitáhl v loňském roce historicky nejvyšší pozornost tuzemských cestovatelů a výletníků od svého spuštění (2004). Návštěvnost v roce 2021 překročila 21,5 mil. (+ 14 %), počet zobrazených stránek přesáhl 60 mil. (+ 22 %). Počet uživatelů se zvýšil na 10,7 miliónů (meziroční nárůst o 16 %). Mobilní aplikaci Kudy z nudy – tipy na výlet používá dnes více než 122 tisíc uživatelů a pravidelný týdenní newsletter s nejlepšími tipy na nastávající víkend odebírá 45 tisíc lidí.

CzechTourism: Návštěvnost cestovatelského portálu Kudy z nudy
Foto: wien.czechcentres.cz
Popisek: CzechTourism

„Na stránce Kudy z nudy – Do lázní za zážitky a zdravím jsme vloni zajistili bezproblémové stahování státních voucherů do lázní a nově také u všech výletních cílů nabízíme možnost vyhledávání dopravního spojení přes OneTicket a IDOS,“ říká Jan Herget ředitel CzechTourism a pokračuje: „Naše aplikace Kudy z nudy – tipy na výlety nově nabízí například panel vytíženosti lokality a je dostupná také v off-line módu v anglickém jazyce. Rozšiřujeme tak okruh jejích uživatelů o cizince či expaty žijící v České republice.“

Kudyznudy.cz je stěžejním nástrojem agentury CzechTourism na podporu domácího cestovního ruchu. Během loňského roku vzrostla také aktivita na sociálních sítích (FB, IG, TW), kde bylo publikováno více než 1400 příspěvků. Facebookový profil Kudy z nudy má aktuálně přes 512 tisíc fanoušků, profil na Instagramu přes 112 tisíc sledujících.

Nejúspěšnějšími příspěvky facebookového profilu Kudy z nudy roku 2021 byla přehrada Les království s více než 3,6 tisíci lajky nebo tradice adventních věnců s téměř osmi sty lajky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

22:03 Úřad vlády: Vláda odvolala na vlastní žádost z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou

Vláda na vlastní žádost odvolala z funkce hlavní hygieničku Pavlu Svrčinovou. Do jmenování nového hl…