CzechTourism: Projekt Czech Specials se rozšiřuje na cukrárny a kavárny

15.03.2022 7:33 | Tisková zpráva

Projekt Czech Specials, který je partnerským dílem agentury CzechTourism a Asociace kuchařů a cukrářů ČR, si klade za cíl popularizovat českou kuchyni. Czech Specials je nejen průvodcem po kvalitních restauracích, které nabízejí tradiční i moderní českou kuchyni, ale je také prestižní certifikační značkou.

CzechTourism: Projekt Czech Specials se rozšiřuje na cukrárny a kavárny
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

K české kuchyni ale patří neodmyslitelně i lokální cukrářské výrobky, proto byla certifikace Czech Specials od února tohoto roku rozšířena. Nyní tak mohou o certifikaci Czech Specials žádat i cukrárny a kavárny, které nabízejí minimálně tři druhy typicky českých cukrářských výrobků v tradiční či moderní formě a vysoké kvalitě.

„České cukrářské umění má dlouhou a úspěšnou historii. Byly doby, kdy se do Prahy a Brna jezdilo do cukrárny na zákusek a kávu až z Vídně. Chceme touto certifikací podpořit české cukrárny a kavárny, aby české cukrářské umění nezaniklo a mělo také úspěšnou budoucnost,“ říká Miroslav Kubec, prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR.

Tento článek je uzamčen

Článek mohou odemknout uživatelé s odpovídajícím placeným předplatným, nebo přihlášení uživatelé za Prémiové body PL

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Jaroslav Foldyna byl položen dotaz

Rusko a pan Foldyna

Pane Foldyno, Vy jste nikdy neslyšel, jak vznikla Velká Rus, Sovětský svaz, kdo si rozdělil Evropu nejdříve s Hitlerem než SSSR Hitler podrazil? SSSR nás v roce 1968 nenapadl? Rusko si nevynucuje poslušnost sousedů vojenským napadením? Máte vůbec nějaké vzdělání? Nevypadá to tak.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Moravskoslezský kraj: Stabilní obliba u turistů

22:31 Moravskoslezský kraj: Stabilní obliba u turistů

Návštěvnost Moravskoslezského kraje se v prvním čtvrtletí letošního roku drží na podobné úrovni jako…