CzechTourism: Španělé objevují regiony, láká je Olomouc, Kroměříž, Brno i Mikulov

20.10.2019 13:09

Poslední zářijový týden proběhl ve Španělsku již čtvrtý ročník RoadShow Choca los Cinco 2019, kterou společně organizují zahraniční zastoupení národních centrál cestovního ruchu – Velké Británie, Izraele, Polska, Norska a České republiky.

CzechTourism: Španělé objevují regiony, láká je Olomouc, Kroměříž, Brno i Mikulov
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Na pěti workshopech konajících se ve španělských městech Valladolid, Madrid, Valencie, Barcelona a Bilbao, představili více než 350 zástupcům španělských cestovních kanceláří a touroperátorů svoji bohatou turistickou nabídku a otevřeli možnost spolupráce s incomingovými cestovními kancelářemi i leteckými společnostmi.

Pěti workshopů se zúčastnily i české a slovenské incomingové cestovní kanceláře Dorado Tours, La Bohéme, MuchaPraga a E-Travel.SK.

„Ze všech měst, kde se konaly workshopy je Česko velmi dobře dostupné a ze stran španělských cestovních kanceláří jsme se setkali s velkým zájmem o destinaci Česká republika,“ říká Alejandro Zarcero ze společnosti Dorado Tours.

„Španělští turisté mají o návštěvu České republiky zájem. Každoročně jich do naší země vycestuje více než čtvrt milionu,“ říká ředitelka CzechTourism ve Španělsku Markéta Lehečková a pokračuje: „Naší snahou je nasměrovat španělské turisty do regionů a nabídnout jim takový program, aby tam trávili více času.

Největší povědomí mají zatím o Karlových Varech, Českém Krumlově nebo Plzni. Ale láká je již také Morava. Především pak Olomouc, Kroměříž, Brno, Mikulov nebo Lednicko-Valtický areál.“

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…