CzechTourism láká partnery do Latinské Ameriky

30.01.2015 19:47

Zahraniční zastoupení agentury CzechTourism v Latinské Americe připravilo pro své obchodní partnery sérii akcí, na kterých mohou v průběhu roku 2015 participovat. Jejich cílem je prezentace a propagace služeb, produktových balíčků a konkrétních nabídek zájezdů určených pro touroperátory, cestovní kanceláře i veřejnost v oblasti Latinské Ameriky.

CzechTourism láká partnery do Latinské Ameriky
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Pro partnery jsou připraveny nejen nabídky z oblasti online marketingu (promo na webových stránkách a sociálních sítích), ale i prospektový servis na vybraných veletrzích a na speciální prezentaci České republiky, města Berlín a letecké společnosti Lufthansa, která proběhne v druhé půlce března v Kolumbii a Peru. Partneři jsou zváni i na roadshow zemí V 4, která na konci listopadu objede města Mexico City, Bogota, Lima, Buenos Aires a Sao Paulo.

Závaznou přihlášku spolu s dalšími informacemi naleznete v příloze a na http://www.czechtourism.cz/marketingove-aktivity/prezentacni-akce/ .V případě Vašeho zájmu prosíme o zaslání přihlášky do termínu, který je na ní uveden.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

7:23 Tak určitě! Nová kampaň na obrazovkách České televize propaguje pozitivní hodnoty ve sportu

Fair play, boj proti předsudkům, všestrannost a nutnost spolupráce rodičů a trenérů. To jsou témata …