CzechTourism pokračuje v podpoře kongresového turismu na asijském trhu

26.03.2021 21:06

Agentura CzechTourism spolu se svými zahraničními zastoupeními v Japonsku, Číně, Jižní Koreji a Indii připravila ve spolupráci s Czech Convention Bureau další z řady online workshopů „Back to business with the Czech Republic“.

CzechTourism pokračuje v podpoře kongresového turismu na asijském trhu
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Přes platformu Eventtia se workshopu zaměřeného na asijské MICE a leisure nákupčí se zúčastnily společnosti z Číny, Japonska, Jižní Koreje, Taiwanu i Indie a počet schůzek s českými partnery z řad hotelů, cestovních kanceláří i regionů dosáhl téměř 350.

Virtuálního workshopu „Back to business with the Czech Republic“ se zúčastnila více než stovka partnerů, kteří se měli možnost potkat během čtvrthodinových schůzek a navázat kontakt pro budoucí spolupráci. Akce byla určena jak pro nákupčí zaměřené na kongresový cestovní ruch, tak pro leisure buyers. V rámci pomoci českým subjektům v současné nelehké době byla akce pro účastníky zcela zdarma a navázala tak na sérii již zrealizovaných virtuálních workshopů v USA, Kanadě, Latinské Americe, Velké Británii, Itálii, Spojených Arabských Emirátech i Skandinávii.

S ohledem na specifika jednotlivých trhů byl workshop tentokrát rozdělený do několika částí a zahájen samostatnými destinačními prezentacemi pro každý z trhů. Nákupčí byli informováni o aktuální situaci i o nejnovějším vývoji v destinaci.

„Z velkého zájmu ze strany nákupčích máme samozřejmě velkou radost. Na workshop nyní navážou individuální jednání se zúčastněnými subjekty o možnostech budoucí spolupráce. Přestože je situace stále velmi složitá, celkově je patrný větší optimismus účastníků, dostali jsme i několik předběžných poptávek na podzim letošního roku,“ uvádí Tereza Matějková, vedoucí manažer Czech Convention Bureau.

Czech Convention Bureau se partnersky podílí i na řadě dalších chystaných virtuálních akcích. „Již na zítřek je připravený pro členy Prague Convention Bureau online workshop s americkými nákupčími, na začátek května pak máme nachystanou další z našich akcí, která bude zaměřena na rakouské MICE nákupčí,“ uzavírá Tereza Matějková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…