CzechTourism pokračuje v podpoře kongresového turismu na asijském trhu

26.03.2021 21:06

Agentura CzechTourism spolu se svými zahraničními zastoupeními v Japonsku, Číně, Jižní Koreji a Indii připravila ve spolupráci s Czech Convention Bureau další z řady online workshopů „Back to business with the Czech Republic“.

CzechTourism pokračuje v podpoře kongresového turismu na asijském trhu
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

Přes platformu Eventtia se workshopu zaměřeného na asijské MICE a leisure nákupčí se zúčastnily společnosti z Číny, Japonska, Jižní Koreje, Taiwanu i Indie a počet schůzek s českými partnery z řad hotelů, cestovních kanceláří i regionů dosáhl téměř 350.

Virtuálního workshopu „Back to business with the Czech Republic“ se zúčastnila více než stovka partnerů, kteří se měli možnost potkat během čtvrthodinových schůzek a navázat kontakt pro budoucí spolupráci. Akce byla určena jak pro nákupčí zaměřené na kongresový cestovní ruch, tak pro leisure buyers. V rámci pomoci českým subjektům v současné nelehké době byla akce pro účastníky zcela zdarma a navázala tak na sérii již zrealizovaných virtuálních workshopů v USA, Kanadě, Latinské Americe, Velké Británii, Itálii, Spojených Arabských Emirátech i Skandinávii.

S ohledem na specifika jednotlivých trhů byl workshop tentokrát rozdělený do několika částí a zahájen samostatnými destinačními prezentacemi pro každý z trhů. Nákupčí byli informováni o aktuální situaci i o nejnovějším vývoji v destinaci.

„Z velkého zájmu ze strany nákupčích máme samozřejmě velkou radost. Na workshop nyní navážou individuální jednání se zúčastněnými subjekty o možnostech budoucí spolupráce. Přestože je situace stále velmi složitá, celkově je patrný větší optimismus účastníků, dostali jsme i několik předběžných poptávek na podzim letošního roku,“ uvádí Tereza Matějková, vedoucí manažer Czech Convention Bureau.

Czech Convention Bureau se partnersky podílí i na řadě dalších chystaných virtuálních akcích. „Již na zítřek je připravený pro členy Prague Convention Bureau online workshop s americkými nákupčími, na začátek května pak máme nachystanou další z našich akcí, která bude zaměřena na rakouské MICE nákupčí,“ uzavírá Tereza Matějková.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

16:05 Správa jeskyní ČR: Koněpruské jeskyně zakládají novou tradici kulturních pořadů v podzemí

Od letošního jara, souběžně s otevřením nového Domu přírody Českého krasu, uvádějí Koněpruské jeskyn…