CzechTourism pokračuje v propagaci kongresové turistiky na španělském trhu

12.05.2021 18:02

Na jarní měsíce letošního roku připravilo zahraniční zastoupení agentury CzechTourism ve Španělsku ve spolupráci s Czech Convention Bureau sérii akcí zaměřených na propagaci kongresové turistiky. Již na polovinu března byla připravená prezentace určená primárně pro španělské MICE nákupčí, kteří se nejen seznámili s incentivními možnostmi v regionech, ale zároveň se i zúčastnili virtuální moderované degustace českého piva.

CzechTourism pokračuje v propagaci kongresové turistiky na španělském trhu
Foto: wien.czechcentres.cz
Popisek: CzechTourism

V úvodní části byli účastníci seznámeni s aktuální situací v České republice, na které navázalo představení kongresového potenciálu destinace. „Vzhledem k charakteru akce jsme se v této části zaměřili na vybrané zážitkové a incentivní programy v regionech, ve kterých jsme zdůraznili aktivity spojené s gastronomií“, přibližuje Tereza Matějková, vedoucí manažer Czech Convention Bureau. Prezentace byla doplněna představením partnera akce, společnosti Dizak Ketex.

Na prezentaci navázala komentovaná degustace piva Primátor, v rámci které byl představen nejen samotný pivovar a program Zažij Primátor, ale také město Náchod a možnosti, které tato oblast pro turistiku nabízí.

„Virtuálniho eventu se zúčastnilo celkem 43 silných hráčů na poli incentivní turistiky, většina z Madridu, Barcelony, Malagy, Valencie i Bilbaa, kteří hodnotili celou akci velmi pozitivně. Největší přínos aktivity je v této době edukační a PR“, říká o akci Markéta Lehečková, ředitelka zastoupení CzechTourism ve Španělsku.

V dubnu navázalo MICE promo v odborném časopisu Meet In, které představila Prahu nejen z pohledu incentivních možností, ale také její unikátní venues pro pořádání kulturních, společenských i odborných akcí. Meet In vychází v tištěné podobě o nákladu 14.000 výtisků a má 35.000 čtenářů, web udává 50.000 návštěv při 5.200 jedinečných uživatelích. Newsletter s článkem o Praze byl zaslán na 23.200 kontaktů ve Španělsku a 9.000 kontaktů v Latinské Americe. Časopis je určen především pro travel managery a meeting plannery.

17. – 18- května bude Česká republika zastoupena na odborném workshopu Fitur MICE, který je součástí nejvýznamnějšího veletrhu na španělském trhu Fitur Madrid.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

22:03 Česká pošta: Pošťáci na přepážkách testují inovované stejnokroje

Počínaje prvním březnovým pondělím začala Česká pošta na vybraných poštách testovat inovované stejno…