CzechTourism zveřejnil výzvu k partnerství s akcemi, významnými pro cestovní ruch na rok 2021

12.12.2020 8:40

Agentura CzechTourism zveřejnila výzvu a podmínky partnerské spolupráce na rok 2021 s kulturními a sportovními akcemi, které mají potenciál přivést do Česka zahraniční turisty a zvýšit poptávku po službách cestovního ruchu v daném regionu. Spolupráce probíhá formou propagace České republiky v?rámci nabídnutého mediálního prostoru a marketingového plnění. Žádosti je možné podat do 3. ledna 2021.

CzechTourism zveřejnil výzvu k partnerství s akcemi, významnými pro cestovní ruch na rok 2021
Foto: CzechTourism
Popisek: Logo Czech Tourism

„Spolupráci s klíčovými eventy považujeme i nadále za vysoce efektivní pro propagaci České republiky a podporu domácího i příjezdového cestovního ruchu,“ uvedl Jan Herget ředitel agentury CzechTourism.

Předmětem spolupráce s vybranými akcemi je propagace České republiky v?rámci nabídnutého mediálního prostoru a dalšího marketingového plnění (např. spolupráce s ambasadory či influencery na sociálních sítích). Hodnocení přihlášených eventů probíhá na základě nastavených kritérií (např. maximální hodnota mediálního zásahu a marketingový obsah propagující region a Českou republiku), která jsou zveřejněna a popsána v přihlašovacím formuláři.

V roce 2020 bylo ke spolupráci vybráno 67 eventů (28 sportovních a 39 kulturních). S ohledem na vládní opatření související s omezením šíření onemocnění Covid-19 se uskutečnily pouze tři čtvrtiny z nich (mnohé z nich z části nebo zcela v on-line prostředí), zbývající třetina byla ze stejného důvodu přesunuta na rok 2021. Hodnota nakoupeného mediálního prostoru a marketingové plnění propagující Českou republiku dosáhla za rok 2020 téměř 20 miliónů korun.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…