CzechTrade a MPO hostí konferenci ETPO. Na programu jsou digitální média

26.04.2018 16:06

Digitální média a informace jsou jedním z hlavních témat pražské konference ETPO – WGIP, European Trade Promotion Organizations Working Group on Information Processing. Prestižní setkání čtyřiceti dvou zástupců pracovní skupiny, zaměřené na oblast zpracování a šíření informací v rámci podpory obchodu, hostí spolu s ministerstvem průmyslu a obchodu dnes a zítra agentura CzechTrade.

CzechTrade a MPO hostí konferenci ETPO. Na programu jsou digitální média
Foto: CzechTrade
Popisek: CzechTrade

Na programu jednání, kterého se účastní také ministr průmyslu a obchodu Tomáš Hüner, jsou mimo jiné nástroje a možnosti digitálních médií a e-marketing. „Účastníci kulatého stolu diskutují o inovacích a trendech v chatboxech, klientském servisu, vzdělávání firem a o jejich přípravě na komunikaci s nákupčími či zahraničními partnery. Vyměňují si informace o tom, jaká digitální média zvolit při vstupu na zahraniční trh, připraveny jsou i případové studie a konkrétní online projekty. Cílem je návod, jak vytvořit zajímavý digitální obsah a jaké formáty k tomu využít,“ vysvětluje generální ředitel CzechTrade Radomil Doležal. Agentura na podporu obchodu si pro účastníky připravila přednášku o portálu BusinessInfo.cz a projektu Design pro konkurenceschopnost.

Skupina Working Group on Information Processing (WGIP) vznikla v roce 1973 díky iniciativě členů hlavní konference ETPO. „Od svého založení se její členové scházejí dvakrát ročně. V současné době se jedná o platformu profesionálů, kteří sdílí zkušenosti i ověřené pracovní postupy a diskutují mezi sebou o tématech z oblasti informačních služeb,“ říká Radomil Doležal. Cílem WGIP je předávat aktuální a snadno přístupné informace klientům agentur. Praha naposledy hostila setkání ETPO – WGIP na podzim roku 1997.

Na setkání u kulatého stolu diskutuje 42 zástupců organizací na podporu obchodu z 26 zemí. Na programu je celkem 22 témat a prezentací.

CzechTrade je agentura na podporu exportu, řízená Ministerstvem průmyslu a obchodu České republiky. Funkcí agentury, která působí od roku 1997, je pomáhat českým firmám a podnikatelům proniknout na zahraniční trhy. Zájemci o spolupráci si mohou vybrat ze široké nabídky asistenčních služeb, případně sami nadefinovat jejich podobu dle svých individuálních potřeb. Více ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

19:02 Celní správa: Podvodné výzvy k úhradě cla

Celní úřad pro Pardubický kraj upozorňuje na podvodná jednání a žádá veřejnost o obezřetnost při výz…