DIAMO: Recertifikace systému managementu kvality

27.10.2018 12:46

Ve dnech 8. až 12. října 2018 provedl certifikační orgán Česká společnost pro jakost, z. s., Praha v DIAMO, státní podnik, Stráž pod Ralskem recertifikační audit na shodu systému managementu kvality (QMS) s požadavky normy ČSN EN ISO 9001:2016.

DIAMO: Recertifikace systému managementu kvality
Foto: red
Popisek: Budova ředitelství s.p. DIAMO

Recertifikace QMS se týká oblasti sanačních a likvidačních prací a dalších s tím spojených činností, například nakládání se zdroji ionizujícího záření.

Systém managementu kvality je ve státním podniku DIAMO, Stráž pod Ralskem podrobován periodické certifikaci od roku 2002. Shoda zavedeného QMS s požadavky aktualizované normy ČSN EN ISO 9001:2016 byla certifikačním orgánem potvrzena při dozorovém auditu již v roce 2017. Letošní recertifikace QMS se odehrála v rámci pravidelného tříletého recertifikačního cyklu.

Podle předběžného vyjádření svých členů, auditní tým certifikačnímu orgánu doporučí vydat státnímu podniku DIAMO, Stráž pod Ralskem certifikát shody QMS s požadavky ČSN EN ISO 9001:2016 na další tříleté období.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

10:17 Český statistický úřad: Kandidátní listiny pro volby do Evropského parlamentu

Český statistický úřad zveřejnil seznam kandidátů pro volby do Evropského parlamentu. Volby se na úz…