Další prestižní evropské ocenění pro hotel Elizabeth!

17.11.2015 12:18

Ve Francii proběhlo udílení cen nejlepším historickým hotelům Evropy pro rok 2016. Hned tři ocenění získal secesní hotel Elizabeth, který patří do skupiny SYNOT.

Další prestižní evropské ocenění pro hotel Elizabeth!
Foto: Hotel Elizabeth
Popisek: Hotel Elizabeth v Trenčíně se od včerejšího večera pyšní dalším prestižním oceněním.

Celkem bylo vyhodnoceno 10 kategorií, hlasování se zúčastnili hoteloví hosté z celého světa. V nominaci se ocitlo více než 500 hotelů. Historic Hotels of Europe Awards je vůbec nejvýznamnějším oceněním, které může historický hotel získat.

Trenčínský Hotel Elizabeth se objevil ve třech kategoriích: třetí místo za Best Customer Care Historic Hotel of Europe a čtvrté místo v kategorii Best Adventure Historic Hotel of Europe díky dobovým hostinám, pořádaným na trenčianském hradě. Nejhodnotnější však bylo hodnoceni ve třetí kategorii Best Historic City Hotel of Europe, kde získal prvenství.

„Jsem upřímně rád, že mohu poblahopřát celému kolektivu hotelu Elizabeth. Jde o vyznamenání nejen pro hotel samotný, ale také pro celé Slovensko, které se pyšní kvalitními službami v oblasti hoteliérství,“ uvedl podnikatel a senátor Ivo Valenta.

 

Cenu převzal hotelový manažer Tiago Locatelli Vigano.

„Toto ocenění je výsledkem práce celého kolektivu, ale také architektů, kteří dali hotelu při rekonstrukci novou tvář, a to při zachování originálních prvků. Klienti oceňují především kvalitní servis, ale také prostředí hotelu“, uvedl ředitel hotelu, Tiago Loctelli Vigano.

Ocenění je však významným také proto, že se Hotelu Elizabeth podařilo „skórovat“ 2 roky po sobě. Vloni to bylo první místo za Nejlepší zákaznický servis v Evropě a nyní jako nejlepší městský historický hotel Evropy. „Na rozdíl od michelinských ocenění, které dnes už vlastní stovky restaurací, je cena Historic Hotels of Europe vzácná tím, že ročně toto ocenění získá pouze 10 hotelů. Umístění dva roky za sebou na prvním místě je proto znakem skutečné kvality a profesionální práce“, řekl Ján Svoboda, prezident asociace Historické hotely Slovenka.

Hotel Elizabeth byl otevřen v září 2012 po téměř dvouleté rekonstrukci. Nabízí 78 komfortních pokojů, wellness, secesní kavárnu Sisi a originální restauraci Elizabeth. Kongresové prostory hotelu jsou vhodné i pro pořádání svateb a jiných společenských akcí.

Poznámka redakce: 75% podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s. vlastní společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a senátora Iva Valenty

Pozn. redakce: 79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozující server Parlamentní listy vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Synot

79,920 % podíl ve společnosti OUR MEDIA a.s., provozovatele www.parlamentnilisty.cz vlastnila do 5.6.2023 společnost SYNOT INVEST LIMITED podnikatele a bývalého senátora Iva Valenty. Dalšími vlastníky společnosti OUR MEDIA a.s. jsou Michal Voráček, Jan Holoubek a Jiří Čermák.

autor: Tisková zpráva

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

16:05 AOPK ČR: Podmáčená louka s masožravkami v Brdech se stala novou přírodní památkou

V chráněné krajinné oblasti Brdy přibylo čtrnácté maloplošné zvláště chráněné území – přírodní památ…