Další úspěšný charitativní počin restaurace Černý kohout

22.12.2017 9:48

Po velice úspěšné charitativní akci "Loučení s létem", se v sobotu 16. prosince 2017 v restauraci Černý kohout u Prokopského údolí v Praze 5 uskutečnilo pokračování, tentokrát jako "Benefiční vánoční večírek".

Další úspěšný charitativní počin restaurace Černý kohout
Foto: FotoSféra
Popisek: Benefiční vánoční večírek pro neziskovou organizaci Helppes se uskutečnil v restauraci Černý kohout

Jak nám prozradil za hlavního pořadatele majitel restaurace Milan Harajda, přibyly tak další peníze do kasičky, která je umístěna v prostorách restaurace od již zmíněné akce "Loučení s létem" pro neziskovou organizaci Helppes, věnující se výcviku asistenčních psů pro postižené. Večerem provázel Martin France, jehož agentura Martin Production se podílela na organizaci večera, který nejen akci moderoval, ale spolu s dalšími interprety zazpíval několik svých hitů.

V programu dále vystoupila herečka, zpěvačka a moderátorka Michaela Dolinová, známá nejen z divadelních představení V Kladenském divadle, pražském divadle Semafor, Hudebním divadle v Karlíně, z hostování v soukromém divadle Josefa Dvořáka, ale rovněž tak z filmových a televizních rolí, která zazpívala mj. i píseň z jejího současného repertoáru s divadelní kolegyní Sandrou Pogodovou. Zpěvák Sámer Issa zpestřil večer svými známými hity, Bohuš Matuš, známý z účinkování v muzikálech Drácula, Pomáda, Noc na Karlštejně, Limonádový Joe a mnohých dalších předvedl mimo svých hitů i některé z repertoáru Karla Gotta.

Gosplová zpěvačka Leona Gyöngyösi rozezněla restaurační sál a představila některé písně z projektu Gospel Night. Prozradila nám, že Vánoce velice miluje, tráví je v kruhu rodinném a se synem je hodně prožívá. Mladý instrumentalista a zpěvák Jakub Machulda v samotném úvodu tohoto unikátního večera předvedl několik písní z repertoáru Elvise Presleyho. V programu vystoupila i jedna z cvičitelek asistenčních psů, která předvedla několik ukázek z výcviku těchto zdatných chlupáčů.

Jak znovu zdůraznila ředitelka neziskové organizace HELPPES Zuzana Daušová při přebírání kasičky s penězi z obou akcí, takto získané finance budou do posledního haléře použity na úspěšný výcvik těchto tolik potřebných pomocníků postiženým spoluobčanům. Dobrá nálada, která v restauračních prostorách panovala, plně zapadala do předvánočního období a zaslouží si poděkování všem organizátorům a účinkujícím. Jak v závěru večera majitel restaurace Černý kohout Milan Harajda zdůraznil, tato charitativní akce není poslední a v příštím roce se můžeme těšit spolu s vydatnými pomocníky postiženým na další záslužné akce tohoto druhu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

10:17 Správa železnic: Potenciálně nebezpečných dřevin podél tratí ubývá

Z blízkosti kolejí zmizelo v minulých měsících v přepočtu dalšího téměř půl milionu stromů. To je vý…