Den dětí se bude slavit i v Zoo Liberec

30.05.2018 19:46

V sobotu 2. června se v liberecké zoologické zahradě uskuteční oslavy svátku dětí. Pro všechny, kteří tento den přijdou, si Zoo Liberec připravila vědomostní, sportovní a rukodělné aktivity.

Den dětí se bude slavit i v Zoo Liberec
Foto: zooliberec.cz
Popisek: ZOO Liberec - logo

O zábavu bude postaráno hned na několika stanovištích rozmístěných po celém areálu zoo. Den plný zábavy a her vyplní i oblíbená komentovaná krmení lachtanů v 10.30 a 17.00, pro odvážné návštěvníky bude otevřeno zázemí naší „badatelny“ s hady a exotickým hmyzem a ti nejmenší se mohou těšit na pohádku O plováčkovi, kterou zahraje v 11.00 Divadlo Na cestě.

Společnost Elektrowin si navíc pro návštěvníky připravila speciální akci „S vysloužilci do zoo“. Za každý malý odevzdaný elektrospotřebič obdrží návštěvník dětskou vstupenku zdarma. Je to skvělá příležitost, jak pomoci s recyklací již nepotřebných elektrospotřebičů a užít si návštěvu zoo zdarma! Využijte možnost vyměnit všechny malé spotřebiče, například žehličky, kávovary, kuchyňské roboty, rychlovarné konvice, elektrické nůžky, pily, vrtačky, brusky, apod. za dětskou vstupenku do zoo u stánku Elektrowin přímo před hlavním vchodem do zoo.

Pro všechny děti (3–15 let), které žádný vysloužilý elektrospotřebič do zoo nepřinesly, jsme si připravili v tento jejich svátek 50% slevu na vstupném.

Akce potrvá od 10.00 do 15.00.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

22:03 Lesy ČR postavily nádrž na úpatí nejvyššího vrcholu Jizerských hor

Stavbu retenční nádrže Perlík za 7,8 milionu korun dokončily Lesy České republiky na úpatí Smrku, ne…