Den s týmem ŠKODA Motorsport v Mladé Boleslavi

05.06.2013 9:10

Již tuto sobotu 8. června se ve Vzdělávacím centru Na Karmeli v Mladé Boleslavi uskuteční historicky první den s týmem ŠKODA Motorsport.

Den s týmem ŠKODA Motorsport v Mladé Boleslavi
Foto: skoda-auto.cz
Popisek: Škoda - logo

Návštěvníci a fanoušci značky ŠKODA budou mít možnost se osobně setkat a diskutovat s tovární posádkou, Janem Kopeckým a Pavlem Dreslerem, nahlédnout do ukázky servisního zázemí ŠKODA Motorsport nebo dokonce i vyhrát jízdu v soutěžním speciálu ŠKODA Fabia Super 2000. Den s týmem ŠKODA Motorsport proběhne v areálu Vzdělávacího centra Na Karmeli v Mladé Boleslavi v sobotu 8. června od 10 do 17 hodin. 
 
Pro návštěvníky je připraven bohatý celodenní program a řada soutěží o hodnotné věcné ceny včetně možnosti výhry svezení v soutěžním speciálu ŠKODA Fabia Super 2000. V areálu Vzdělávacího centra Na Karmeli bude k vidění výstava součástí soutěžního vozu a fotografií z automobilových soutěží. Návštěvníci budou moci nahlédnout i do servisního zázemí týmu ŠKODA Motorsport. Chybět nebudou ani atraktivní designové studie a také soutěžní speciál, v němž se budou moci návštěvníci akce vyfotografovat. 
 
Jednou z perliček celého dne bude unikátní beseda s tovární posádkou Janem Kopeckým a Pavlem Dreslerem a vedením týmu ŠKODA Motosport, vč. následné autogramiády. Po celou dobu konání akce budou mít návštěvníci možnost vyzkoušet si simulátor nárazu nebo simulátor otočení vozu přes střechu. Zájemci se seznámí s realizačním týmem známého motoristického pořadu Autosalon TV Prima či s prací týmu Výzkumu dopravní bezpečnosti ŠKODA AUTO. Děti se pobaví u speciálního programu ŠKODA hrou nebo na dětském dopravním hřišti. Pro návštěvníky je připraven doprovodný kulturní program, příjemné posezení a občerstvení.
 
Projekt ŠKODA Fabia Super 2000 se zapsal zlatým písmem do historie motorsportu značky s okřídleným šípem ve znaku. ŠKODA zvítězila v letech 2010 - 2012 třikrát za sebou v seriálu IRC mezi značkami i jezdci. V roce 2011 získala titul mistra světa SWRC a v roce 2012 titul mistra Evropy a historicky první titul v asijsko-pacifickém šampionátu mezi značkami i jezdci. Jan Kopecký se v loňském roce stal jasným mistrem České republiky a je čtyřnásobným korunním princem IRC. Úspěchy slaví i piloti privátních vozů ŠKODA Fabia Super 2000 v národních šampionátech.
 
Také v roce 2013 se značka ŠKODA ukazuje ve špičkové formě, aktuálně je na prvním místě v celkovém hodnocení mistrovství Evropy. Úspěchy slaví také na asijsko-pacifickém šampionátu, kde hned při prvním závodě na Novém Zélandu získala dvojité vítězství.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Petr Bendl byl položen dotaz

Pomoc zemědělcům

Dobrý den, jste pro pomoc zemědělcům kvůli nepřízni počasí? Já to narovinu nechápu. Proč se pořád zemědělci tak podporují? Netvrdím, že to mají lehké, ale kdo to má dnes snadné? A podporují se snad jiná odvětví, protože se jim nedaří? Neměli by se zemědělci na takovou situaci připravit a třeba nějak...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Český rozhlas uspěl s nominací skladby Františka Chaloupky na International Rostrum of Composers 2024

13:21 Český rozhlas uspěl s nominací skladby Františka Chaloupky na International Rostrum of Composers 2024

Kompozice Alegory of the Cave II od současného skladatele Františka Chaloupky, kterou Český rozhlas …