Dětský den a benefiční koncert Kdo má rád…, podvanácté v Nových Hradech

24.08.2022 10:24 | Komerční článek

V sobotu 3. září 2022 se v jihočeských Nových Hradech uskuteční již 12. ročník Dětského dne a benefičního koncertu „Kdo má rád…“. Koncert se koná od prvního ročníku pod záštitou Jihočeského kraje a výtěžek z této benefice letos poputuje opět pro Dětské a novorozenecké oddělení nemocnice Prachatice.

Dětský den a benefiční koncert Kdo má rád…, podvanácté v Nových Hradech
Foto: Martin Production
Popisek: Zpěvák a producent Martin France na benefičním koncertu „Kdo má rád...“

Od 11 hodin se uskuteční zdarma Dětský den v Nových Hradech, kdy děti budou plnit různé úkoly na různých stanovištích, a pokud vše splní, obdrží malé dárky a diplom. No a od 18:00 se v Kulturním centru Máj uskuteční benefiční koncert, na kterém letos zazpívají například muzikálový a filmový herec Roman Vojtek, který nejspíš dorazí i se svou hereckou manželkou.

Vojtek

Muzikálová hvězda Roman Vojtek

Chybět nebudou vítěz SuperStar Zbyněk Drda, který se v posledních letech vrhl úspěšně kromě zpívání i na produkci různých společenských akcí, filmový a divadelní herec a také moderátor Petr Batěk, který na tuto akci dorazí úplně poprvé, či mladá dračice s rockovým hlasem Leona Šenková.

šenková

Rocková dračice Leona Šenková

Na pódiu nemůže chybět nadějná zpěvačka Jarmila Zedníková, která si svou premiéru odbyla na Nových Hradech v loňském roce, ani zpěvák a producent tohoto koncertu Martin France, který by měl snad mít připravené pro diváky i jedno malé překvapení v podobě zpěvu.

Batěk

Herec a moderátor Betr Batěk

Všichni interpreti se těší, že se po dvou covidových letech diváci přijdou pobavit bez restrikcí a že společně s diváky podpoří tuto milou a potřebnou akci.

plakát

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: komerční tisková zpráva

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

19:19 ČEZ: Infocentrum JE Dukovany zve na speciální zábavně naučný dětský program „Po stopách elektřiny“

Energetici na sobotu 4. května připravili pro malé návštěvníky speciální program zaměřený na výrobu …