Dopravní podnik města České Budějovice: Pošlete svůj valentýnský vzkaz trolejbusem

08.02.2016 15:15

Den svatého Valentýna zpestří Dopravní podnik města České Budějovice zajímavou akcí. Všichni zájemci si mohou nechat zveřejnit svůj zamilovaný valentýnský vzkaz, který bude v neděli 14. února 2016 umístěn v rámečku v některém z trolejbusů jezdících na linkách 2, 3, 5 a 9.

Dopravní podnik města České Budějovice: Pošlete svůj valentýnský vzkaz trolejbusem
Foto: Ilustrační foto dpmcbt.cz
Popisek: Městská hromadná doprava v Českých Budějovicích

Své valentýnky, tedy zamilované vzkazy či přání pro partnery stačí zaslat na e-mailovou adresu info@dpmcb.cz, v předmětu uvést heslo „Valentýn“ a pracovníci dopravního podniku se už postarají o jejich vytištění a umístění do trolejbusu. Kdo chce napsat vzkaz ručně, může jej předat v Informační kanceláři dopravního podniku v přízemí Dopravně obchodního centra Mercury. Valentýnky je potřeba doručit nejpozději do středy 10. února 2016.

„Těm, kdo slaví Den svatého Valentýna, chceme nabídnout originální způsob vyznání lásky. Je to myšleno jako určité zpříjemnění a zpestření běžných cest MHD a věřím, že potěšeni budou zamilovaní i ti ostatní,“ vysvětluje ředitel dopravního podniku Slavoj Dolejš a doplňuje, že akci bude provázet také soutěž. Ti, kteří vzkaz napsali nebo je pro ně naopak určen, se s ním mohou v trolejbusu vyfotit a své selfie snímky pak umístit na facebookovou stránku dopravního podniku. Pro ty, kteří získají nejvíc „lajků“ jsou připraveny atraktivní ceny v podobě thajských masáží pro dva v českobudějovickém salonu Ban Thai Massage. Fotosoutěž je určena pouze pro osoby starší 18-ti let.

Netradiční valentýnská služba je pro všechny zájemce zdarma. Dopravní podnik zveřejní vzkazy až do naplnění kapacity a vyhrazuje si právo odmítnout vulgární či hanlivé texty.

reklama

autor: Tisková zpráva

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

22:04 Ombudsman: Po zvýšení příspěvku na péči je nutné zajistit i jeho pravidelnou valorizaci

Zvýšení příspěvku na péči, které v pátek odsouhlasila Poslanecká sněmovna, se nevztahuje na nejnižší…